5.500 TL pivotlu monitör önerisi

Tam bir model seçiyorum incelemelere forumlara bakıyorum hepsinde illaki bir sorun çıkıyor ve herkes farklı bir şey öneriyor. Çok seçenek var ama kimseden daha kesinlikle al denilen bir model duymadım.
Hocam şöyle bir şey var ki sadece şikayeti olan adam gelip foruma yazı yazar, memnun kalan adam çok beğendim diye konu açmaz çok şiddetle dile getirilen bir problemi yoksa takmayın.

Hocam pivot yok demişti biri var mı ve gözünüze batan bir sıkıntısı oldu mu uzun süre kullandıysanız?
Hocam kullanalı az olmuyor pivot özelliği var sağa sola aşşağı yukarı gidiyor

Hocam şöyle bir şey var ki sadece şikayeti olan adam gelip foruma yazı yazar, memnun kalan adam çok beğendim diye konu açmaz çok şiddetle dile getirilen bir problemi yoksa takmayın.

Hocam kullanalı az olmuyor pivot özelliği var sağa sola aşağı yukarı gidiyor.

Ben de biraz fazla didikliyorum galiba 😁
Ama bir kere alıyoruz daha 4-5 sene değişmeye niyetim yok.

Hocam size uyarım kargo gelince kontrol etmeden kargocuyu yollamayın, ürün kırık falan gelirse satıcı kargoya kargo şirketi satıcıya suçu atar durur muhattap bulamazsınız Yetkili servis satıcı kargo şirketi şeytan üçlemesine girince daha işin içinden de çıkılmaz. Dediğim gibi kargocuyu tutun, ürünü açarken görüntü kaydı alın.

Hocam size uyarım kargo gelince kontrol etmeden kargocuyu yollamayın, ürün kırık falan gelirse satıcı kargoya kargo şirketi satıcıya suçu atar durur muhatap bulamazsınız yetkili servis satıcı kargo şirketi şeytan üçlemesine girince daha işin içinden de çıkılmaz. Dediğim gibi kargocuyu tutup ürünü açarken görüntü kaydı alın.

Bulunduğum yerdeki vatan şubesinden alacağım ama bilgisayar için uygularım çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
@Einstein
Çok teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı