5.500 TL'ye GTX 1050 TI-i3 7100 Sistem alınır mı?

xiaxs11

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayar almak istiyordum bir süredir. Çok fazla bir bütçem yok ikinci el çevremden GTX 1050 Ti 4 GB OC i3 7100 Sistem buldum. Valorant ve GTA 5 için düşünüyorum sizce nasıl alınır mı? Aldıktan sonra ilerleyen zamanlarda update yapacağım.

Fiyat: 5500 TL.

Oraya bakmadım ama iyi mi sizce? Az çok idare eder mi? Aman aman bir performans beklemiyorum zaten ve ilerleyen zamanda geliştirme yapacağım.

5 yıl önceki video var veryhigh ayarlarda 58FPS alıyor ama 2023'te test edeni görmedim.

YouTube'da var GTX 1050 Ti 4 GB OC i3 7100 Game test yazarsan güncel videolar bulabilirsin.

Alacağım bilgisayarın videosunu falan attı valorant 200 fps gta 5 de fps değerini göremedim fakat adam akıllı akıcı bir şekilde oynuyordu arabaları patlattı çim kalitesini açtı denedi bir sıkıntı yoktu (çimde biraz fps düşmesi olduğunu sezdim sadece
5 yıl önceki video var veryhigh ayarlarda 58FPS alıyor ama 2023'te test edeni görmedim.

YouTube'da var GTX 1050 Ti 4 GB OC i3 7100 Game test yazarsan güncel videolar bulabilirsin.

)

Alacağım bilgisayarın videosunu falan attı Valorant 200 FPS GTA 5 de FPS değerini göremedim fakat adamakıllı akıcı bir şekilde oynuyordu arabaları patlattı çim kalitesini açtı denedi bir sıkıntı yoktu (çimde biraz FPS düşmesi olduğunu sezdim sadece.

)

Değer bence tabii 2. el düşünmüyorsan.

Merhaba, bilgisayar almak istiyordum bir süredir. Çok fazla bir bütçem yok ikinci el çevremden GTX 1050 Ti 4 GB OC i3 7100 Sistem buldum. Valorant ve GTA 5 için düşünüyorum sizce nasıl alınır mı? Aldıktan sonra ilerleyen zamanlarda Update yapacağım.

Fiyat: 5500 TL.

Pazarlıkla 5000 TL falan yaparsan idare eder sistem Valorant GTA 5 bu sisteme çerez zaten işlemciyi i5 8400 veya i5 9400F yapabilirsen çok iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı