Uyarı sesi derken?Eğer uyarı sesini diyorsanız o normal hepsinde var.
Uyarı sesi derken?Eğer uyarı sesini diyorsanız o normal hepsinde var.
Bende de sonralarda olmaya başladı. Ama sadece sırt yaslama kısmından geliyor. Bakım talimatları var, onu yaparsanız sorun kalmaz. Kalsa bile uzun bir garanti süresi var zaten.Hocam ben sandalyeyi yeni aldım fakat hareket ederken gıcırtı sesleri geliyor normal midir?
Uyarı sesi derken?
Hayır hocam sağa sola dönerken her harekette geliyor. 1 hafta oldu alalı.Kendinizi geriye attığınızda ses geliyor değil mi?
Hayır hocam sağa sola dönerken her harekette geliyor. 1 hafta oldu alalı.
Ben de hemen hemen aynı boy ve kiloya sahibim. Ben kolçak kısmını pek kullanmadığım için sorun olmadı. Hatta söküp kullanmak istedim ancak öyle daha çirkin duruyor. Belki ilerleyen günlerde birisi IKEA Markus için 3D printerdan basabileceğimiz bir kolçak tasarlarMarkus'un fiyatı şöyle 3.500 civarlarında olsaydı direkt sipariş verip koltuk bahsini kapatırdım. Başlığı 5-6 bin ile açtım evet ama görünen o ki oyuncu koltuğu adıyla satılan koltuklar tam bir fiyasko. Görünüş olarak albenili dursalar da sorun yaşama ihtimali bir hayli yüksekler. Hem de fiyat olarak eli yüzü düzgün modeller aşırı pahalılar. Yani başlığı açtığım bütçeyle dert tasa yaşayacağıma Markus alır geçerim daha iyi. En azından arkasında İkea gibi bir firma var. Markus'u radarıma aldım belki ufak tefek indirim yakalarsam sipariş geçerim. Öneri için teşekkürler.
Bu arada boyum 1.70 kilom ise 73. Markus'un kolçak ve kafa kısımları ayarlanamadığı için sorun yaşar mıyım?
Hocam garantiye gönderseniz iyi olur baksınlar belki hatalı olabilir.
2 hafta önce aldım yine gıcırtı sesi vardı değiştirdim şimdi daha fazlası var.
Selamlar hocamYakın zamanda @KrizNoe hocamın oyuncu koltuğu rehberini gördüm fakat oradaki en iyi koltuğun fiyatı 3.5-4k falan. O rehberde sizin bütçeniz için koltuk yok yani. Fakat etiketleyeyim, belki kendisi yardımcı olabilir.
Merhaba, genellikle normal bir durum. makine yağı, wd40 gibi ürünlerle mekanizmayı yağlayın. genellikle sorun çözülüyor bu şekilde. çözülmezse firmaya talep de bulunabilirsiniz.Hocam ben sandalyeyi yeni aldım fakat hareket ederken gıcırtı sesleri geliyor normal midir?
Andromeda sipariş versem opsiyonlarda şunu da ekle dediğiniz bir şey var mı yoksa ham hâli yeterli mi?Selamlar hocam
Xprime ve hawk eleyebilirsiniz, hawk düşünüyorsanız sadece future serisini önerebilirim.
Exvega andromeda ve xdrive akdeniz arasında tercih yapabilirsiniz. benim tercihim andromeda yönünde olurdu.
Markus standart bir koltuk, ergonomisi oyuncu koltuğu seviyesinde olamaz.
xprime hakkında bilgim yok fakat hawk, exvega ve xdrive 'da kolçaklar boruya bağlanmıyor. hepsinde sac parçaları var ona bağlanıyor. genellikle sallanan iskelet değil kolçaktır.
Bir çok oyuncu koltuğunu tecrübe etme fırsatım oldu. bildiğim hususlar olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba, genellikle normal bir durum. makine yağı, wd40 gibi ürünlerle mekanizmayı yağlayın. genellikle sorun çözülüyor bu şekilde. çözülmezse firmaya talep de bulunabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.