5-6 bin TL 3D yazıcı önerisi

• Konuyu başlatan xBN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 1.164
Anladım doğru derken nasıl bir şey
Bu cok uzun bir mesele, en basitinden istiyorsaniz direkt yasadiginiz sehirde 3D baski hizmeti acin, Size tasarimi gondersinler siz basin yollayin.

En kolayi normalde dekoratif/ivir zivir/basit aletler/oyuncaklar basmakti Dolap gibi sitelerde ancak kargo fiyatlari firladigi icin o olmuyor artik.

3D yazici ile yapabileceginiz bir suru sey var, ancak hangisi sizin icin daha uygundur onu siz bilirsiniz.

Bu arada Sovol SV06 alacaksaniz, aldiktan ve kullandiktan sonra buraya fikirlerinizi yazmayi unutmayin lutfen.

Bu cok uzun bir mesele, en basitinden istiyorsaniz direkt yasadiginiz sehirde 3D baski hizmeti acin, size tasarimi gondersinler siz basin yollayin.

En kolayi normalde dekoratif/ivir zivir/basit aletler/oyuncaklar basmakti dolap gibi sitelerde ancak kargo fiyatlari firladigi icin o olmuyor artik.

3D yazici ile yapabileceginiz bir suru şey var, ancak hangisi sizin icin daha uygundur onu siz bilirsiniz.

Bu arada sovol SV06 alacaksaniz, aldiktan ve kullandiktan sonra buraya fikirlerinizi yazmayi unutmayin lutfen.

Yabancı ya biraz korkuyorum.

Alırım diye düşünüyorum sorun yasar miyim bilmiyorum.

Alırım diye düşünüyorum sorun yasarmiyim bilmiyorum
Aliexpress genelde alıcının taraftarıdır, pek sorun çıkacağını sanmıyorum. Bilinen bir marka Amerika gibi ülkelerde sadece burada pek bilinmiyor.

Yinede içiniz sinmedi ise Kobra alıp geçin.

Memnun kalir miyim kobradan bir de bu boyama olayı neyle oluyor.
"Memnun kalırmıyım" çok geniş bir soru, 3D Yazıcı işi al tak çalıştır değildir. Yazıcınızı bilmeniz, işi de bilmeniz gereklidir.
PLA/ABS için normal akrilik boya yeter.

Boya link verir misin, o yurt dışından gelen memnun kalir miyim yani sorun çıkar mı kırık filan yapmamazlik ya kuramazsam gibi sorular var ingilzce hep videolar ondan senin önerin nedir?

Arkadaşlar kobra alıyorum bir sorun vs yasanmaz deme.

Son düzenleme:
Boya link verir misin, o yurt dışından gelen memnun kalir miyim yani sorun çıkar mı kırık filan yapmamazlik ya kuramazsam gibi sorular var ingilzce hep videolar ondan senin önerin nedir?

Arkadaşlar kobra alıyorum bir sorun vs yasanmaz deme.
3D Yazıcı dediğim gibi al tak çalıştır değildir. Satıcı güvenilir ise yazıcıyı göndermekte vs sorun yaşanmaz. Ancak düzgün kurulum veya kullanım olmadığı sürece sorun tabiki çıkar. Bu sorun çıkacak demek de değil ancak çıkmayacak da değil.
Ancak merak etmeyin siz alın, hayırlı olsun şimdiden. Sorun olursada burada konu açıp sorun yardımcı oluruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı