5-6K'ya sıfır alacağın hiçbir kart fiyatını haketmez.Selam arkadaşlar, yeni bir sistem topluyorum işlemcisi R5 5600 olacak elimdeki sistemi satıp ekran kartı almayı düşünüyorum sizce alınabilecek Max 5-6 klık sıfır F/P ekran kartı var mıdır?
5-6K'ya sıfır alacağın hiçbir kart fiyatını hak etmez.
5-6k bütçen varsa 2. elden RX 6600 XT falan bakmanı öneririm.
Hocam ben geçen ay 5000 TL'ye RX 6600 XT aldım IBAN yoluyla sahibinden üzerinden, gayet de memnunum. Param güvende ile alırsan zaten dolandırılmazsın, koşulsuz iade hakkın oluyor. Yine de senin bileceğin iş, eğer ille de sıfır alacaksan:2. elden almak istemiyorum çünkü 2 kere dolandırıldım sadece isteğim CS 2 gibi FPS oyunlarında kasmasın yeter çok hikaye oyunu oynamam bu nedenle DLSS ve RTX'e ihtiyaç duymuyorum.
6k ya sizi memnun edecek bir kart yok. 2. el bakmanız lazım.2. elden almak istemiyorum çünkü 2 kere dolandırıldım sadece isteğim CS 2 gibi FPS oyunlarında kasmasın yeter çok hikaye oyunu oynamam bu nedenle DLSS ve RTX'e ihtiyaç duymuyorum.
Hocam ben geçen ay 5000 TL'ye RX 6600 XT aldım IBAN yoluyla sahibinden üzerinden, gayet de memnunum. Param Güvende ile alırsan zaten dolandırılmazsın, koşulsuz iade hakkın oluyor. Yine de senin bileceğin iş, eğer ille de sıfır alacaksan:
Yine de düşük bütçede asla sıfır ekran kartı önermiyorum.![]()
Asus Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6 Ekran Kartı
Asus Dual Radeon RX 6500 XT OC Edition 4GB GDDR6 Ekran Kartı detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.