5-6 bin TL ekran kartı önerisi

Alparow

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, yeni bir sistem topluyorum işlemcisi R5 5600 olacak elimdeki sistemi satıp ekran kartı almayı düşünüyorum sizce alınabilecek Max 5-6 klık sıfır F/P ekran kartı var mıdır?

Selam arkadaşlar, yeni bir sistem topluyorum işlemcisi R5 5600 olacak elimdeki sistemi satıp ekran kartı almayı düşünüyorum sizce alınabilecek Max 5-6 klık sıfır F/P ekran kartı var mıdır?
5-6K'ya sıfır alacağın hiçbir kart fiyatını haketmez.
5-6K bütçen varsa 2. elden RX 6600 XT falan bakmanı öneririm.

5-6K'ya sıfır alacağın hiçbir kart fiyatını hak etmez.
5-6k bütçen varsa 2. elden RX 6600 XT falan bakmanı öneririm.

2. elden almak istemiyorum çünkü 2 kere dolandırıldım sadece isteğim CS 2 gibi FPS oyunlarında kasmasın yeter çok hikaye oyunu oynamam bu nedenle DLSS ve RTX'e ihtiyaç duymuyorum.

2. elden almak istemiyorum çünkü 2 kere dolandırıldım sadece isteğim CS 2 gibi FPS oyunlarında kasmasın yeter çok hikaye oyunu oynamam bu nedenle DLSS ve RTX'e ihtiyaç duymuyorum.
Hocam ben geçen ay 5000 TL'ye RX 6600 XT aldım IBAN yoluyla sahibinden üzerinden, gayet de memnunum. Param güvende ile alırsan zaten dolandırılmazsın, koşulsuz iade hakkın oluyor. Yine de senin bileceğin iş, eğer ille de sıfır alacaksan:
Yine de düşük bütçede asla sıfır ekran kartı önermiyorum.

6k ya sizi memnun edecek bir kart yok. 2. el bakmanız lazım.

Hocam ben geçen ay 5000 TL'ye RX 6600 XT aldım IBAN yoluyla sahibinden üzerinden, gayet de memnunum. Param Güvende ile alırsan zaten dolandırılmazsın, koşulsuz iade hakkın oluyor. Yine de senin bileceğin iş, eğer ille de sıfır alacaksan:
Yine de düşük bütçede asla sıfır ekran kartı önermiyorum.

Sağ ol hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı