5-6 bin TL günlük kullanım için dizüstü bilgisayar önerisi

• Konuyu başlatan Frik
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 742
Bütçe
Maksimum 5-6 bin TL fakat alt bütçe de olur.
Makaleler
2
Bir arkadaşım için bakıyorum. Günlük kullanım için olacak, oyun oynamayacak ayriyeten PC var zaten. Genel olarak film-video izleme, Word-Excel gibi ofis programları için kullanılacak. Aslında daha düşük bütçede de ihtiyacını karşılayacak laptop bulunur fakat uzun ömürlü olsun. Maksimum 5-6 bin TL fakat daha düşük bütçede de önerebilirsiniz. Windows 10 olmasına gerek yok, depolama da 256 GB'dan fazla olsun.

Son düzenleme:
Bir arkadaşım için bakıyorum. Günlük kullanım için olacak, oyun oynamayacak ayriyeten PC var zaten. Genel olarak film-video izleme, Word-Excel gibi ofis programlaeı için kullanılacak. Aslında saha düşük bütçede de ihtiyacını karşılayacak laptop bulunur fakat uzun ömürlü olsun. Maksimum 5-6 bin TL fakat daha düşük bütçede de önerebilirsiniz. Windows 10 olmasına gerek yok, depolama da 256 GB'dan fazla olsun.
Toshıba satellite L855 Alabilirsin ilan olarak bulamadım

Buna bakın isterseniz hocam.
1616698273408.png

Onarım Paketi'de ekleyin. Ne olur ne olmaz.

Bir arkadaşım için bakıyorum. Günlük kullanım için olacak, oyun oynamayacak ayriyeten PC var zaten. Genel olarak film-video izleme, Word-Excel gibi ofis programları için kullanılacak. Aslında daha düşük bütçede de ihtiyacını karşılayacak laptop bulunur fakat uzun ömürlü olsun. Maksimum 5-6 bin TL fakat daha düşük bütçede de önerebilirsiniz. Windows 10 olmasına gerek yok, depolama da 256 GB'dan fazla olsun.
Oyun oynamayacaksa bunu öneririm Lenovo IdeaPad Flex 5 81X1008HTX Intel Core i3-1005G1 4GB 128GB SSD Dahili Intel UHD Grafik Kartı 14 paneli dokunmatik

1 ay önce 5000 liradan 5500e çıkmıştı teknosada, şimdiyse 6000

Düzenleme: SSD 256dan fazla demişsiniz yeni gördüm

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı