5-6 bin TL'ye kablosuz kulaklık önerisi

gonekirgem

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller.

Yakın zamanda AirPods 3.nesil kulaklığım bozuldu ve tamiri için 6100 TL para istendi. Ben de yeni bir kulaklık arayışına girdim. 5000-6000 TL bandında günlük kullanımda mikrofonu iyi ve müzik kalitesi yüksek bir kulaklık öneriniz var mıdır? iPhone 15 Pro cihaz kullanıyorum.

Anker Liberty 4 Pro modeli ilgimi çekti.
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

kulaklığın kendisi 6.399 zaten nasıl bozuldu komple suya mı düştü? neden o kadar ücret istediler?
Hocam Gürgençler'e götürdüm tamiri için. İki kulaklıktan da az ses geliyordu ve tüm sesi dışarıya veriyor gibiydiler. İki kulaklığında değişmesi gerektiğini, her bir kulaklık içinde 3100 TL tutar alacaklarını söylediler. Hatta sıfırını almanız daha mantıklı tamir ettirmeyin dedi orada çalışan arkadaş. Tamirde sayılmaz aslında. Yenilerini verip gönderiyorlar.

Herkese iyi sosyaller.

Yakın zamanda AirPods 3.nesil kulaklığım bozuldu ve tamiri için 6100 TL para istendi. Ben de yeni bir kulaklık arayışına girdim. 5000-6000 TL bandında günlük kullanımda mikrofonu iyi ve müzik kalitesi yüksek bir kulaklık öneriniz var mıdır? iPhone 15 Pro cihaz kullanıyorum.

Anker Liberty 4 Pro modeli ilgimi çekti.
Önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Kulak içi olması lazım mı?

Tam böyle iyi anlamıyorum ama ben bunu kullanıyorum gayet memnunum.

Telefon aldık yanında hediye geldi yani oyun için falan bayağı iyi şarjıda çok iyi götürüyor.

Telefon aldık yanında hediye geldi yani oyun için falan bayağı iyi şarjıda çok iyi götürüyor.
Öneri için teşekkürler hocam fakat daha üst seviye bir ürün arıyorum. İlginiz için sağolun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı