Çözüldü Unreal Engine 5.7 sürümünde editör panelleri bozuluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aykut Usta

Hectopat
Yer
Hatay
Daha fazla  
Herkese merhaba. Unity ile oyun geliştirmek için Unity indirmiştim onda da aynı sorunu yaşadığımdan UE5'e geçme kararı aldım ama bunda da aynı problemi yaşıyorum. Editör panelleri bugda kalıyor herhangi bir değişiklik yapamıyorum editör vb. yerlerde. Bir ekran görüntüsü ekleyeceğim. Arkadaki pencere tüm editörken öndeki pencerenin editör ayarları olması lazım ama sonuç bu şekilde. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

1765695178002.png

Daha 5.6'da problem varken 5.7 geçmek pek mantıklı olmamış 5.5 sürümünü deneyin bir de. Böyle bir problem yaşamadım ama Unity'de de aynı sorunu yaşıyorsanız GPU kaynaklı veya sürücü kaynaklı bir problem olabilir.

DDU ile sürücüyü silip tekrar yüklemeyi deneyin bir. Olmazsa 5.7 kaldırıp 5.5 yükleyin. Daha stabil.
Tamamdır hemen deneyip geri bildirim sağlayacağım teşekkür ederim yardımınız için.

Tamamdır hemen deneyip geri bildirim sağlayacağım teşekkür ederim yardımınız için.
Hocam desteğiniz için teşekkür ederim. DDU ile hem dahili hem harici ekran kartı sürücülerini güvenli modda sildim. Daha sonra laptop üreticisinin kendi sitesindeki son eklenen Nvidia ekran kartı driverini kurdum. Sorun şimdilik çözülmüş gibi duruyor.

Son düzenleme:
Hocam desteğiniz için teşekkür ederim. DDU ile hem dahili hem harici ekran kartı sürücülerini güvenli modda sildim. Daha sonra laptop üreticisinin kendi sitesindeki son eklenen Nvidia ekran kartı driverini kurdum. Sorun şimdilik çözülmüş gibi duruyor.
Sevindim sizin adınıza. Hala Unity'den geliştirmek gibi niyetiniz varsa ona geçin o zaman. Yine devam ederse bildirirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı