Steam 5.79 dolarlık oyun 5$ fiyatına alınabilir mi?

Fweryq

Centipat
Katılım
4 Mart 2023
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Lethal Company almayı düşünüyorum Steam'den ama hesabın para birimi şu an 0, cüzdana 5 dolar yüklesem lethal Company'i alabilir miyim yoksa Steam benden o 70 Cent'i ister mi? 70 cent için 10 dolar yüklemek istemiyorum :(

Screenshot_3.png
 
Gerçekten bu soruyu sorabiliyorlar ya. Bu konunun yöneticiler tarafından şu ana kadar incelenip silinmemesi bile ayrı komedi. Neyse daha bir şey demeyeceğim sonra ban yerim.

Yazılanlara çok güldüm. Konu da çok komik. Ama cevap vermem geremirse sadece 5 doların varsa kart satmayi veya envanterdeki bir seyleri satmayi deneyebilirsin. Ama bunca şeyden sonra 80 centin lafı mı olur(!)

Yok hocam ona da gerek yok. Oyunu satın alırken Steam cüzdanı yükle yaparsan direkt oyun tutarı neyse o miktardan da yükleme yapabiliyorsun. Arkadaş kendince buradan 70 cent nasıl kurtarırım derdine düşmüş.
 
Bir tık zorbalamislar hocam yukarıda. Ama haklılar. Soru mantiksiz. 1 cent dahi olsa alır. Eskiden hatırlayın 2tl 10 kuruşluk bir oyun alırken 10 kurusu almasan olur mu gibisinden bir şey oluyor muydu?
 

Geri
Yukarı