ai.Wxby
Kilopat
Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1524848434
Merhabalar,
Başlıkta belirttiğim bütçeyle bir sistem toplamak istiyorum. Hem oyun hem de iş için kullanacağım. Şimdiden vakit ayırdığınız için minnettarım.
Toplarken dikkat edilmesi gereken hususlar;
Başlıkta belirttiğim bütçeyle bir sistem toplamak istiyorum. Hem oyun hem de iş için kullanacağım. Şimdiden vakit ayırdığınız için minnettarım.
Toplarken dikkat edilmesi gereken hususlar;
- Bütçenin esneme payı yoktur.
- Monitör dahil, ekipman hariç bütçedir.
- Video düzenleme, 3B modelleme, müzik kayıt gibi işlerde kullanılacak, bunun yanında sinematik çekime izin veren oyunlardan (Battlefield 1, Battlefield V, Grand Theft Auto V, Battlefront II...) sahne kayıtları alınacak.
- Alışveriş sitesi kısıtlaması yok. Güvenli olduğu sürece en ucuz neredeyse oradn alışveriş yapmayı düşünüyorum.
- Renk benim için çok önemli, haliyle monitörün IPS panel tipinde olması gerekiyor. Ayrıca mümkünse tazeleme hızının ≥75hz olması hoş olur. Çözünürlük, bu bütçeye kıyasla maksimum 1080p olacaktır diye tahmin ediyorum.
- Ryzen işlemcilerin iş gücünde üstünlük sağladığını duydum. Mümkünse Ryzen işlemci ailesinden bir seçim yapılmasını istiyorum. Belki Ryzen 5 3600 olabilir, olmazsa da sorun değil. Farklı bir fikriniz varsa elbette duymak isterim.
- Kasanın hava akışının orta-üst düzeyde olması benim için önemli. Mümkünse önü açık, ızgaralı olmalı.
Son düzenleme: