5,90₺'ye 3 aylık Game Pass Ultimate Kampanyası

Ben 3 aylık aldım pc için. Yaklaşık 1 ayı geçti. Gayet memnunum, tavsiye ederim arkadaşlar oyun listesi çok geniş.

Geçenlerde aldım. Forza Horizon 4'ü kısıtlı bir şekilde oynama fırsatım oldu. Gerçekten alınması gereken bir paket. Üç aylık süreç bittiğinde hangi yoldan Forza Horizon 4 Elde edeceğimi kara kara düşünmekteyim.

Tüm Game Pass oyun dosyaları şifreli. Oyun dosyalarını modifiye etmeyi bırakın, ne olduklarına bile bakamıyorsunuz. Kısaca yama yapamazsınız. @mar00n
Metro Exodus ve Blair Witch indirdim. Oyunların türkçe yaması olmasına rağmen yama yapamıyorum cidden çok saçma. Korsan oyun kullanımına karşıyım ve kullanmıyorum fakat orjinal bir servise para veripte böyle bir şey yapamamak cidden çok saçma.

Spotify, Apple Music ve Netflix mantığı ile işliyor. Sanırım o yüzden. Milletin dosyaları kopyalayıp abonelik bitince oynamaya devam etmesini istemiyorlar. Origin Access mesela modifiyeye izin veriyor. ModdableWindowsApps klasöründekilere mod yükleyebilirsiniz isterseniz. @mar00n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…