5,90₺'ye 3 aylık Game Pass Ultimate Kampanyası

Bende de aynı sorun var yok mu bilen?

Bende gözüktü yüklüyorum şu an. Belki C sürücünüzde yer azdır. Üzerine gelince yada tıklayınca hiçbir şey olmuyor mu? Ben de 250lik SSD var ve bu yüzden uygulamaların kayıt yerini değiştirdim. Sata diske aldım.

Screenshot_6.png

Geçenlerde aldım. Forza Horizon 4'ü kısıtlı bir şekilde oynama fırsatım oldu. Gerçekten alınması gereken bir paket. Üç aylık süreç bittiğinde hangi yoldan Forza Horizon 4 Elde edeceğimi kara kara düşünmekteyim. 🙃

Tüm Game Pass oyun dosyaları şifreli. Oyun dosyalarını modifiye etmeyi bırakın, ne olduklarına bile bakamıyorsunuz. Kısaca yama yapamazsınız. @mar00n
Metro Exodus ve Blair Witch indirdim. Oyunların türkçe yaması olmasına rağmen yama yapamıyorum cidden çok saçma. Korsan oyun kullanımına karşıyım ve kullanmıyorum fakat orjinal bir servise para veripte böyle bir şey yapamamak cidden çok saçma.

Spotify, Apple Music ve Netflix mantığı ile işliyor. Sanırım o yüzden. Milletin dosyaları kopyalayıp abonelik bitince oynamaya devam etmesini istemiyorlar. Origin Access mesela modifiyeye izin veriyor. ModdableWindowsApps klasöründekilere mod yükleyebilirsiniz isterseniz. @mar00n

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı