5 ay kala konular yetişir mi?

ElonMuskk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba alanım sayısal ve mezunum hedefim 120K-150k arası yapmak. İlk girdiğim sınava hiç çalışmadan girdim ve sayısal 500k yaptım. Şu an ise TYT netlerim şöyle ortalama 60 civarı yapıyorum.
Türkçe 25 civarı.
Sosyal 15-17
Matematik 15-20
Fen 5 net civarı.
AYT'de ise 0 sayılırım 10 net falan yapıyorum. Sadece 5-6 konuyu biliyorum geçen seneden kalma tekrar etsem rahat hatırlarım logaritma vesaire. Günde ortalama 4 saat çalılıyorum. Çok stres var üzerimde yetişemeyecek diye. Yetişir mi konular kalan sürede?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yetişmez diye stres yapma. Elinden geldiğince çalış çünkü yapamazsan da mezuna kalma bir seçeneğinde var ve eline koskoca bir sene geçiyor çalışmak için.

Tamamen senin anlama kapasitene göre değişir durum. Kimisi 1 saatlik çalışma ve 2 tekrarla işi bitirir, kimisinin defalarca ve günlerce tekrar etmesi gerekir bu çok değişken. Ama bir sayısal öğrencisine göre netler hiç iç açıcı değil bana göre. Hiç çalışmadan 500k yaptım demişsin bunu iyi anlamda mı söyledin kötü anlamda mı bilmiyorum ama 500k kötü. Fen netlerin bir sayısal öğrencisine göre çok çok kötü. Bence fen üzerine gitmelisin sayısal öğrencisi fenden 5 net yaparsa şansı olmaz.

Teşekkür ederim cevaplarınız için TYT feni yükseltip matematikten yapamadığım birkaç konuyu çalışacağım. 1 hafta 10 gün sonra da AYT başlarım. Geometriyi nasıl çalışmalıyım?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı