Ldn9118a
Hectopat
Merhaba, geçen sene üniversiteye yerleştim ama %50 burslu okuduğum için bu sene girip devlet üniversitesine geçmek istiyorum. Hem kırık OBP var hem de çalışmaya çok geç başladım. Bu yılın 1.dönemi hazırlık okumuştum ve yarı dönemde tamamlayıp 2.dönem kayıt dondurdum. Bu sırada ne kadar zor olsa da tekrar YKS'ye hazırlanma fikri aklıma geldi. Geçen sene sayısalda 106k sıralama yapmıştım, bu sene aynı bölümde devlete geçebilmek için daha yüksek sıralama (70k civarı) yapmam lazım ki bu da kırık OBP ile birlikte çok zor. Konuları geçen sene tamamlamıştım, az eksiğim vardı, şimdi yüzeysel olarak çoğu konuyu hatırlıyorum ama yine de tekrar etmem gerekiyor. 2 ay kala çalışmaya başladım ve AYT matematikte genel tekrar yaptım, şu anda limit, türev ve integral kaldı. AYT fende fazla bir şey yapamadım, 15 günlük AYT fen kamp programına başladım ama yetiştirebilme konusunda çok endişeliyim. Kampa tam uysam bile bittiğinde 7 gün kalacak ve bu sürede matematiği de bitirememiş olabilirim ve branş denemesi çözmem lazım. Büyük ihtimalle daha iyi yapamayacağım, bu aklımda hep soru işareti oluyor, boşuna çalışıyormuş gibi hissediyorum ama yine de halletmeye çalışıyorum. Sizin tavsiyeleriniz nedir?
Son düzenleyen: Moderatör: