5 ayda hukuk kazanılır mı?

dusantadic10

Decapat
Daha fazla  
Dostlar şu anda TYT netlerim TR: 29 sos: 15 mat: 13 fen: 3; AYT netlerim edebiyat: 14 tarih: 8 coğrafya: 5 matematik: 4. Sizce kalan 5 ayda eşitağırlık 35k yapabilecek kadar net arttırabilir miyim? AYT matematikte fonksiyonlar bitiyor zaten TYT AYT bana lazım olan 18'er net AYT edebiyatıda geçen sene YKS'de 2 haftada 17 net yapmıştım zaten, şimdi AYT edebiyata da başladım ama 5 ay kalınca bir panik yapıyorum sizce matematik yetiştirebilecek miyim? Maddi olarak özel ders almaya yetecek gücüm var ama şu an YouTube'da bıyıklı matematikten ilerliyorum TYT-AYT. Sizce bu 5 ay yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşit ağırlık için 5 ay yeterli bir süre ama ne kadar çalıştığınıza bağlı. Ben olsam günde 10 - 12 saat çalışır çok rahat yetiştiririm.
Hocam şuan bulunduğum ilçede kütüphane küçük olduğundan yer bulunamıyor bende tanıdığım bir abi koçluk verdiği için hem onun yanına geliyorum çok iyi bir kütüphane ortamı var sabah saat 10.30 gibi geliyorum akşam 18.30 gibi çıkıyorum bu süre zarfında toplam 1 saat mola veriyorum bazen daha da az ama eve gidince ders çalışma isteği kaçıyor o yüzden sözel dersleri çoğunlukla tarih,coğrafya gibi dersleri eve bırakıyorum burada matematik,geometri gibi dersleri hallediyorum.Yorumlarınız için sağolun bu arada inanın motive oluyorum :)

5 ayda yksyi 2 kere döner insan bence ben 21 gün falan oldu başlayalı başlangıç netim 45 idi biraz eksik kapattım 60-65 arası geliyor şuan hepsini tamamlayınca 80 civarı olur diye düşünüyorum netlerim ama birazda senin azmine bağlı 🧚

Hocam şuan bulunduğum ilçede kütüphane küçük olduğundan yer bulunamıyor bende tanıdığım bir abi koçluk verdiği için hem onun yanına geliyorum çok iyi bir kütüphane ortamı var sabah saat 10.30 gibi geliyorum akşam 18.30 gibi çıkıyorum bu süre zarfında toplam 1 saat mola veriyorum bazen daha da az ama eve gidince ders çalışma isteği kaçıyor o yüzden sözel dersleri çoğunlukla tarih,coğrafya gibi dersleri eve bırakıyorum burada matematik,geometri gibi dersleri hallediyorum.Yorumlarınız için sağolun bu arada inanın motive oluyorum :)
HOcam mevcut netin nasıl

Güncel netler ney hocam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı