5 ayda sayısal 250 bin yapılır mı?

yusuf7700

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, bu sene çalışmak zorunda olduğum için derse çalışamadım. Son 1 aydır az çok çalışıyorum, temelim var yok arasında, çalıştığım zaman anlıyorum. 250.000 sıralama yeterli benim için. Çalışma düzenim şöyle; günde 3 konu yapıyorum. Toplam günde 8-9 saat çalışıyorum, ekstra günde 20-30 paragraf çözüyorum. Böyle devam edersem 5 ayda sayısaldan 250.000 sıralama gelir mi sizce?
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Bu kadar çalışmayla derece yapılır kardeşim. Tabi önemli olan çok değil verimli ve doğru çalışmak.

Merhaba arkadaşlar bu sene çalışmak zorunda olduğum için derse çalışamadım. Son 1 aydır az çok çalışıyorum, temelim var yok arasında, çalıştığım zaman anlıyorum. 250k yeterli benim için. Çalışma düzenim şöyle; günde 3 konu yapıyorum. Toplam günde 8-9 saat çalışıyorum, ekstra günde 20-30 paragraf çözüyorum. Böyle devam edersem 5 ayda sayısaldan 250.000 sıralama gelir mi sizce?
Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
100bin bile gelir ama 250 bin sizi sadece bir üniversiteye atar. Meslek sahibi yapmaz.

5 ay herkes için yeterli bir süre asıl çalışma bana göre son 3 ay başlıyor. Son 3 ay instagram, whatsapp, x gibi uygulamaları tamamen bırakman faydana olur. Ben bu şekilde çalıştım başarı sayılmaz ama 90k yapabilmiştim. Mtok ile bilgisayar mühendisliğine girip bitirdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı