5 ayda sayısal 250k yapılır mı?

Selamlar, şu an AYT başlamadım henüz hazır olmadığımı düşünüyorum matematik ve fen konusunda. 30-40 gün daha TYT matematik ve TYT fen çalışmayı düşünüyorum kalan sürede de AYT çalışacağım. 5 ayda 250-300k sıralama yapabilir miyim?
12. Sınıfa sıfır lise bilgisi ile geldim. Okulda dersler dışında çok fazla çalışmadım ama son 2 ay daha fazla asıldım bol bol deneme çözdüm 300k gelmişti bana. Daha vaktin var, çalışırsan çok rahat o sıralamaları yaparsın.

Selamlar, şu an AYT başlamadım henüz hazır olmadığımı düşünüyorum matematik ve fen konusunda. 30-40 gün daha TYT matematik ve TYT fen çalışmayı düşünüyorum kalan sürede de AYT çalışacağım. 5 ayda 250-300k sıralama yapabilir miyim?

Biraz zor, ama çok disiplinli çalışırsan belki olabilir. 250k için zor ama 300-350k için olabilir.

Biraz zor, ama çok disiplinli çalışırsan belki olabilir. 250k için zor ama 300-350k için olabilir.

Mühendislik barajını geçmem gerekiyor 300k üstü gelmeli o yüzden. İnşaat mühendisliği istiyorum. Zaten şu anda sıfır sayılmam sadece matematik ve fen netlerimi arttırmak için biraz daha zamana iihtiyacım var.

Mühendislik barajını geçmem gerekiyor 300k üstü gelmeli o yüzden. İnşaat mühendisliği istiyorum. Zaten şu anda sıfır sayılmam sadece matematik ve fen netlerimi arttırmak için biraz daha zamana iihtiyacım var.

Tamam sıfır olmaman iyi bir durum ancak şimdiden çalışmaya başlaman gerekiyor. Sayısalda rekabet çok yüksektir, sıkı çalışmadan 50-55 tyt, belli olmayan ayt ile çok zor.

Seninle aynı durumdayim hemen hemen nasıl yaptın nasıl gidiyor.

Biraz geç cevap veriyorum şu an gördüm kusura bakma. Şu anlık iyi gidiyor yaklaşık 1 aydır AYT çalışıyorum ek olarak haftada 1 TYT denemesi yapıyorum. Denemeyi analiz edip en çok zorlandığım konuların üstünden bir daha geçiyorum. Bu şekilde yapınca da TYT'yi diri tutmuş oluyoruyum. Şu anlık bu kadar netlerimde TYT 65-70 AYT 12-15

Technopat Haberler

Geri
Yukarı