5 bin TL 17x9 cm el için palm grip mouse önerisi

Bütçe
Maksimum 5000
Merhaba 17x9 el ölçülerime uygun bir fare arıyorum. Geçmişte Razer DeathAdder V3 (kablolu modeli), Lamzu Thorn, Pulsar X2 gibi model fareleri kullandım ve şu an Logitech G PRO X Superlight 2 kullanıyorum fakat hiçbir türlü rahat edemedim. En rahat Lamzu Thorn oldu fakat onunla da için spray atarken elimden kayacakmış gibi geliyor. Daha küçük boyutlarda fareler almayı planlıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bütçe konusunda maksimum 5 bin civarı olabilir daha alt fiyatlar sorun değil. Genellikle CS2 veya PUBG gibi FPS oyunları oynuyorum. Aklımda ikinci el veya sıfır WLmouse Beast X modelini almak var. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Ben de benzer sorunlar yaşıyorum. Günlük kullanımda rahat ettiğim ergo ya da büyük mouseler, oyun oynarken en kötü performans gösterenler oluyor.
Ne kadar rahat edemediğim küçük mouse varsa oyunlarda hep çok daha iyi performans veriyor :)

GPX Superlight rahatlığında ama bir tık küçüğü olarak benim de önerim maya X 8K olur.

Ben de benzer sorunlar yaşıyorum. Günlük kullanımda rahat ettiğim ergo ya da büyük mouseler, oyun oynarken en kötü performans gösterenler oluyor.
Ne kadar rahat edemediğim küçük mouse varsa oyunlarda hep çok daha iyi performans veriyor :)

GPX Superlight rahatlığında ama bir tık küçüğü olarak benim de önerim maya X 8K olur.

Sizin el ölçüleriniz nedir hocam ve hangi fareyi kullanmaktasınız? Başka bir arkadaşımızın önerdiği Waizowl OGM V2 aklıma bayağı yattı şu an Thorn var elimde ona göre biraz daha küçük ve eğimi daha soft videosuna vs. baktım.

Sizin el ölçüleriniz nedir hocam ve hangi fareyi kullanmaktasınız? Başka bir arkadaşımızın önerdiği Waizowl OGM V2 aklıma bayağı yattı şu an Thorn var elimde ona göre biraz daha küçük ve eğimi daha soft videosuna vs. baktım.

OGM Zeus'un tasarımını çok beğendim ben de, güzel alternatif hocam.
Şu an Custom modladığım Viper Mini ve F1 arasında değişiyorum oyunlarda.
Çalışırken GPX ile takılıyorum genelde.
18.5 9,9-5 gibi el ölçülerim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı