ASUS RX6700XT
Hectopat
5500'e RTX 3060 8GB asus 3 fanlı modelden aldım geçen ay. Sahibinden de aktif takılırsan düşüyor uyguna kartlar.
Hocam kartın sıkıntısız olup olmadığını bilemediğimiz için 2. el olayına pek sıcak bakmıyorum.5500'e RTX 3060 8GB asus 3 fanlı modelden aldım geçen ay. Sahibinden de aktif takılırsan düşüyor uyguna kartlar.
Hocam kartın sıkıntısız olup olmadığını bilemediğimiz için 2. el olayına pek sıcak bakmıyorum.
İyice okuduysanız önce RX 6600, ikinci el istemediğini söyleyince de ARC A750 önerdim. Bütçesi artmıyorsa son durak olarak 6500 XT önerdim. Direkt 6500 XT önermedim.Hocam arkadaş Rust CS2 gibi oyunlar oynuyor 4 GB'lik ekran kartıyla rahat edemeyeceğini düşünüyorum.
Hocam RX 580 filan ucuz galiba almaya değer mi?
İyice okuduysanız önce RX 6600, ikinci el istemediğini söyleyince de Arc A750 önerdim. Bütçesi artmıyorsa son durak olarak 6500 XT önerdim. Direkt 6500 XT önermedim.
Bu bütçede illa sıfır isteniyorsa bu kadar oluyor.Hocam okudum da cevap yazdım zaten ve fikrimi sundum bende sizin gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.