5 bin TL monitör önerisi

Öncelikle bu monitörün panelinin sorunlu olduğunu söyleyenler var. Bende ilk başta bu monitörü almıştım ama yorumları okuyunca iade etmiştim. Belki mağazadan test edip alırsa sorun çıkmaz ama internet alınmasını tavsiye etmiyorum ve bunu dedim diye beğenmedim atmanıza kırıldım hocam.
Monitör daha yeni çıktı bismillah.
Panel kalitesi, eski paneller ile alakası bile yok.
Senin okuduğun yorumlar eski modeldir.

Bu attığım monitörü kronik sıkıntılı modellere benzetip aşağı çekmeye çalışmasın kimse. Bu MAG serisi ayrıca 2K 27 inç versiyonu PcKolik'de 7900, İyzico ile 7400.

Monitör daha yeni çıktı bismillah.
Panel kalitesi, eski paneller ile alakası bile yok.
Senin okuduğun yorumlar eski modeldir.

Olabilir hocam. Test yaptırıp alabilir arkadaş.

Hocam konudan bağımsız ama anonim insanları böyle takmaya devam edersen anksiyeten başlar bak yakında. Bırak atsın sen de ona at. Önerini beğenmemiş demek ki, sorun yok ki.

Hocam 1-2 kişi var herkese aynı monitörü öneriyor ama biraz araştırma yaptığımda monitörün kronik panel sorunlu olduğunu görüyorum. Doğru mu bilmiyorum kronik sorunlu değildir belki. Ama en azından kullanmadığı, bilmediği bir monitörü önermemeli diye düşünüyorum ben önerdiğim monitörü kendim kullanıyorum ve zaten bir öneridede bulunmadım tek tavsiyem internetten değil gidip bir mağazadan ürünü test ettirip öyle almanız. İade süreci zaten 1 ay sürüyor ürün sorunlu gelse 1 ay bekleyeceksiniz. Ama mağazadan sorunsuz alırsanız öyle bir derdiniz olmayacak.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı