5 Bin TL Sistem Toplama

Bütçe
5000
Hayır, performansa etki etmez. 240 GB yeterli olur. Windows'u SSD'ye, oyunları HDD'ye kurabilirsiniz. En çok oynadığınız oyunları SSD'ye atabilirsiniz. Depolama yetmezse 480 GB alabilirsiniz SSD'yi. Tamamen size ve kuracağınız şeylere bağlı. Şahsen bana 120 GB SSD bile fazlaca yetiyor. Başka birisine 2 TB SSD'de yetersiz kalabiliyor.

Peki teşekkürler. Bu yaz bir terslik çıkmazsa almayı düşünüyorum. Ancak İtopya'da 5100 lira tutuyor. Umarım indirim zamanında alırım 😕

Bu yaz bir terslik çıkmazsa almayı düşünüyorum.
Sistem toplama konularını almadan 1 ay önce açarsanız daha iyi olur. Yaza belki o bütçeye daha kötü bir sistem alacaksınız yada daha iyi şu andan plan yapmak mantıksız. Fiyatlar dolara göre sürekli değişim gösteriyor çünkü yada yeni ürünler gelebilir.

Halihazırda monitörüm var 1080x1920P. Sizce önerilen bilgisayar da ki GPU ile monitörüm birbirleri ile uyumlu çalışır mı?
AOC G2460V monitör kullanıyorum.

Peki teşekkürler, İtopya bilgisayar da toplayıp önerdiğiniz sistemi almayı düşünüyorum 😊
İtopyanın kendi toplama sistemini kullanmanızı önermem. İtopyada fiyatı uygun olan sistemleri değiştirip alın daha ucuza gelir. Şahsen arkadaşım 8500 TL PC alıyodu ben F/P bir sistemi değiştirip aynı özellikleri 8200 TL ye bulmuştum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı