usb den ethernet dönüştürücü aparatlar var onlarıda kullanabilirsin.Merhaba IP kamera kurulumlarında kullanabileceğim mutlaka Ethernet girişi olan bir laptop ihtiyacım var. İkinci el almak istemiyorum 5 bin TL'ye kadar öneride bulunabilir misiniz? Kısacası sadece internet için kullanılacak.
USB'den Ethernet dönüştürücü aparatlar var onları da kullanabilirsin.
Edit: İkinci el istenmiyormuş.
![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Bu fiyatta Ethernet'li tek PC olabilir kendileri...
Hocam resimdeki ürünü yollamak zorundalar, internetten modeli arattığınızda yine LAN portu çıkıyor yani %99 vardır.Ürün resminde Ethernet girişi mevcut ama açıklamalarda göremedim kesin vardır değil mi? Son ürünmüş sipariş vermeyi düşünüyorum. Benim ihtiyacımı karşılar SSD olmasıda güzel hızlı açılır diye düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla var ama satıcıya sor istersen.Ürün resminde Ethernet girişi mevcut ama açıklamalarda göremedim kesin vardır değil mi? Son ürünmüş sipariş vermeyi düşünüyorum. Benim ihtiyacımı karşılar SSD olmasıda güzel hızlı açılır diye düşünüyorum.
Hocam resimdeki ürünü yollamak zorundalar, internetten modeli arattığınızda yine lan portu çıkıyor yani %99 vardır.
Bildiğim kadarıyla var ama satıcıya sor istersen.
Senin istediğin şekilde 2 laptop var sıfır şu an, diğeri ekran 14 inç ve çözünürlük 720p kameralardan bir şey izlemek istersen çözünürlük kötü gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.