5 bin TL'ye Ethernet girişli laptop önerisi

ugur26

Hectopat
Merhaba IP kamera kurulumlarında kullanabileceğim mutlaka Ethernet girişi olan bir laptop ihtiyacım var. İkinci el almak istemiyorum 5 bin TL'ye kadar öneride bulunabilir misiniz? Kısacası sadece internet için kullanılacak.

Merhaba IP kamera kurulumlarında kullanabileceğim mutlaka Ethernet girişi olan bir laptop ihtiyacım var. İkinci el almak istemiyorum 5 bin TL'ye kadar öneride bulunabilir misiniz? Kısacası sadece internet için kullanılacak.
usb den ethernet dönüştürücü aparatlar var onlarıda kullanabilirsin.

O zaman alınabilecek o fiyata en iyi bunu görüyorum.
son 1 tane kalmış, hepsi burada da 6 bin lira diyorlar mağzanın genel puanı iyi. ürün freedos windows kendin kurman lazım 10-20 liraya lisans anahtarı satıyorlar zaten alırsın.

Son düzenleme:
Ürün resminde Ethernet girişi mevcut ama açıklamalarda göremedim kesin vardır değil mi? Son ürünmüş sipariş vermeyi düşünüyorum. Benim ihtiyacımı karşılar SSD olmasıda güzel hızlı açılır diye düşünüyorum.

Edit: İkinci el istenmiyormuş.

Bu fiyatta Ethernet'li tek PC olabilir kendileri...

Ürün resminde Ethernet girişi mevcut ama açıklamalarda göremedim kesin vardır değil mi? Son ürünmüş sipariş vermeyi düşünüyorum. Benim ihtiyacımı karşılar SSD olmasıda güzel hızlı açılır diye düşünüyorum.
Hocam resimdeki ürünü yollamak zorundalar, internetten modeli arattığınızda yine LAN portu çıkıyor yani %99 vardır.

Bildiğim kadarıyla var ama satıcıya sor istersen.
senin istediğin şekilde 2 laptop var sıfır şuan, diğeri ekran 14 inç ve çözünürlük 720p kameralardan bişey izlemek istersen çözünürlük kötü gelir.

Celeron çöpüne 5000 TL vereceğine bunu al hocam her istediğin özellik var hem güçlü işlemci. İlk laptoptaki 1 TB HDD'yi satıp SSD alırsınız.

Teşekkürler zaman ayırdığınız için Acer Extensa'yı sipariş verdim bütçem fazla yok zaten ve sadece kamera için kullanılacak o yüzden fazla para vermek istemiyorum. Mağazaya sordum lan portu olduğunu doğruladı teşekkürler tekrardan.

Hocam resimdeki ürünü yollamak zorundalar, internetten modeli arattığınızda yine lan portu çıkıyor yani %99 vardır.

Bildiğim kadarıyla var ama satıcıya sor istersen.
Senin istediğin şekilde 2 laptop var sıfır şu an, diğeri ekran 14 inç ve çözünürlük 720p kameralardan bir şey izlemek istersen çözünürlük kötü gelir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı