5 bin TL'ye fare önerisi

JackCooper

Centipat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INNO3D 3060
R5500
Gigabyte A520MH
Windows 10
Corsair Delta RGB
Gamebooster Fire Storm
Waizowl OGM Pro V2
Asus VG279QA
Logitech G733
Meslek
Öğrenci
Merhaba, aktif olarak DeathAdder V2 Mini kullanıyorum fakat elime artık küçük gelmeye başladı. El ölçümünü tam olarak yapmadım fakat ortalamayla küçük el arasında bir büyüklüğü var. DeathAdder V3 Pro denedim fazla büyük geldi, asimetrik olursa iyi olur Superlight 2 DeX gibi fakat onun kötü bir mouse olduğu söyleniyor. Maya X öneren oldu fakat elimde tutamadığım ve malzeme kalitesini bilmediğim için emin olamadım, bana ne önerirsiniz?

Lamzu maya x gayet iyi alınır.

Merhaba, aktif olarak DeathAdder V2 Mini kullanıyorum fakat elime artık küçük gelmeye başladı. El ölçümünü tam olarak yapmadım fakat ortalamayla küçük el arasında bir büyüklüğü var. DeathAdder V3 Pro denedim fazla büyük geldi, asimetrik olursa iyi olur Superlight 2 DeX gibi fakat onun kötü bir mouse olduğu söyleniyor. Maya X öneren oldu fakat elimde tutamadığım ve malzeme kalitesini bilmediğim için emin olamadım, bana ne önerirsiniz?

Lamzu maya X alınır hocam çok güzel mouse malzeme kalitesi de iyi palm tutuyorsan direkt maya X almalısın kendim de claw için Lamzu Atlantis Mini Pro kullanıyorum Lamzu on numara markadır.

Lamzu maya X alınır hocam çok güzel mouse malzeme kalitesi de iyi palm tutuyorsan direkt maya X almalısın kendim de claw için Lamzu Atlantis Mini Pro kullanıyorum Lamzu on numara markadır.
Hocam redditte baya bi dolaştım büyük ihtimal Maya X alacağım hem relaxed clawla kullanılabildiği için. Bu arada ürünlerin yanında 8k dongle geliyormu? Yoksa Razer gibi 5 bin liralık mousea 1k sınırlımı?

Hocam Reddit'te bayağı bir dolaştım büyük ihtimal maya X alacağım hem relaxed clawla kullanılabildiği için. Bu arada ürünlerin yanında 8K dongle geliyor mu? Yoksa Razer gibi 5 bin liralık fareye 1K sınırlı mı?

Geliyor hocam 8K dongle. 2K ve 4K Hz bile fazlaca yeterli bu arada.

Hocam Reddit'te bayağı bir dolaştım büyük ihtimal maya X alacağım hem relaxed clawla kullanılabildiği için. Bu arada ürünlerin yanında 8K dongle geliyor mu? Yoksa Razer gibi 5 bin liralık fareye 1K sınırlı mı?

Geliyor 8K dongle kutu içeriğinde mevcut kutusu bile çok premium ürünün yanlış hatırlamıyorsam maya X de taşıma çantası bile çıkıyordu kutudan.

Geliyor hocam 8K dongle. 2K ve 4K Hz bile fazlaca yeterli bu arada.
Baya iyiymiş ozaman. İnsanlar neden hala Razer gibi markalardan mouse alıyor ozaman acaba, basiliski falan saymazsak diğer mouseları çoğu üreticiyle benzer dizayna sahip üstelik 4k dongle bile göndermiyorlar.

Bayağı iyiymiş o zaman. İnsanlar neden hala Razer gibi markalardan mouse alıyor o zaman acaba, Basilisk'i falan saymazsak diğer fareleri çoğu üreticiyle benzer dizayna sahip üstelik 4K dongle bile göndermiyorlar.

Marka köleliği ve bilgisizlik en iyisini onlar sanıyor halbuki artık hepsinin alternatifi hatta daha iyilerini daha ucuza bulabiliyoruz marka adı olduğu için de pahalı satıyorlar.

Lamzu maya X alınır. Ancak Lamzu'ların genel sorunu encoder. Ancak yeni serilerinde az ihtimal diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı