5 bin TL'ye kablosuz oyuncu mouse tavsiyesi

OtObOt

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar kablosuz oyuncu mouse ı arayışındayım güzel bir marka olsun istiyorum bütçem maksimum 5000. Razer Deathedder V3 HyperSpeed düşünüyorum fakat pek tavsiye edilmiyor o tarz bir mouse önerecek varsa beklerim.

Ben R1 Pro Max kullanıyorum hocam memnunum ama biraz pahalanmış indirimdeyken almıştım. R1 dışında Scyrox önerebilirim sana.

Selamlar kablosuz oyuncu mouse ı arayışındayım güzel bir marka olsun istiyorum bütçem maksimum 5000. Razer Deathedder V3 HyperSpeed düşünüyorum fakat pek tavsiye edilmiyor o tarz bir mouse önerecek varsa beklerim.

5000 TL’ye daha iyi seçenekleriniz var, en üstteki öneriler iyi değil.

Shape olarak beğendiğinizi seçin, hiçbiri pişman etmez. DPI sapması olan herhangi bir Mouse’u şahsen almam, malzeme kalitesine de donanımdan daha çok önem verdiğim için attıklarım ona göre. Kronik sorunları 0.

5000 TL'ye daha iyi seçenekleriniz var, en üstteki öneriler iyi değil.

Shape olarak beğendiğinizi seçin, hiçbiri pişman etmez. DPI sapması olan herhangi bir fareyi şahsen almam, malzeme kalitesine de donanımdan daha çok önem verdiğim için attıklarım ona göre. Kronik sorunları 0.

Herkes Wraith öneriyor cidden iyi bir marka mı bir de şu an deathedder Essential kullanıyorum elime tam oturuyor ona göre tavsiye ettiğin hangisidir kral.

Herkes Wraith öneriyor cidden iyi bir marka mı bir de şu an deathedder Essential kullanıyorum elime tam oturuyor ona göre tavsiye ettiğin hangisidir kral.
Marka değil de ürünleri yurtdışından Türkiye’ye getirip satan bir site hocam, fazlasıyla güvenilir. Ben Mouse ve Mousepad aldım daha önce, 2 günde elime ulaştı.

Elinize oturur mu onu öğrenmek için öncelikle tutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir?

Tutuş şekilleri:
IMG_4882.jpeg

Marka değil de ürünleri yurt dışından Türkiye'ye getirip satan bir site hocam, fazlasıyla güvenilir. Ben mouse ve mouse pad aldım daha önce, 2 günde elime ulaştı.

Elinize oturur mu onu öğrenmek için öncelikle tutuş şekliniz ve el boyutunuz nedir?

Tutuş şekilleri:
Eki Görüntüle 2517907

Palm son attığım konuya bakarsan sevinirim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı