5 bın TL'ye kadar Gamepad onerısı

Bütçe
5000
Rica etsem, sıkıntılarını söylebilir misiniz hocalarım şimdi siz böyle söyleyince merak ettim doğrusu.

Fiyatına göre pilli olması, hall effect bile olmaması en bariz eksileri. 1300 liralık ürün bile koyuyor şu teknoloji. 2 tane kullandım ben de, ikisinde de hem stick drift yaşadım hem de R1 ve R2 tuşları içlerine göçtü. Malzeme kalitesi de çok iyi değil aslında. Benzer ya da daha uyguna Cyclone 2 her açıdan daha iyi bir ürün.

Fiyatına göre pilli olması, hall effect bile olmaması en bariz eksileri. 1300 liralık ürün bile koyuyor şu teknoloji. 2 tane kullandım ben de, ikisinde de hem stick drift yaşadım hem de R1 ve R2 tuşları içlerine göçtü. Malzeme kalitesi de çok iyi değil aslında. Benzer ya da daha uyguna Cyclone 2 her açıdan daha iyi bir ürün.
Anladım hocam, teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Büyük ihtimal yukarda hocamın dediği gibi fazladan şansım varmış da hiç sorun yaşamamışım.

Degerse evet cıkabılırım. Bu cıhazlardan anlamıyorum, ne farkları var acaba?

Gordugum kadarıyla fıyatı absurt sekılde artmıs ve ıstedıgım beyaz renk kalmamıs.
Beyaz modelini attım Cyclone 2 nin. Bu bütçede kalıp cyclone 2 alıp geçin derim. 5-6 bin rakamlarına çıkmanın bir anlamı yok. Gayet uzun süre götürecek ve şuan ki teknolojide her özelliği barındıran bir ürün. Daha altındaki ürünler bile her şekilde tercih edilesi ürünler. Bende xbox 9.nesil kullanıcısıyım şuana kadar da hiç bir sıkıntı yaşamadım. Ama bu yeni teknolojili ürünler çıkmışken eski teknoloji bir ürün önermek mantıklı olmaz. Ben 9.nesili 4 senedir kullanıyorum. Defalarca yere de düşürmüşümdür. Çokta hor kullanırım. İllaki bir gün vadesi dolacak ama bugüne kadar gram sıkıntı yaşatmadı. Fiyatları bu kadar artmamış olsaydı hala alınabilir taş gibi bir ürün. Fakat dediğim gibi yeni çıkmış olan hall effect, no drift gibi şeylerden müzdarip. Çok uçuk şeylere gitmemek gerek. Cyclone 2 fazlasıyla yeterli bir ürün.

GameSir Cyclone 2 bakabilirsiniz. Ya da daha uyguna bir ürün alıp tüm bütçenizle mouse da alabilirsiniz. WLmouse'ya da g-wolves ürünleri geliyor eğer bütçe arttırırsanız.

Şu an 8 BitDo ve GameSir G7 arasındayım. Bahsettıgın farelere baktım, magnezyum WLmouse modellerı guzel duruyor ama onun fıyatına benım ekıpmanları tamamlıyorum. Gecen ay ND75 aldım, alumınyum klavye yanına yıne metal magnezyum fare fıkrı fena degıl aslında. 🙂

Fıyatlar daha fazla artmadan setı tamamlamak ıstıyorum, en kotu bu ay gamepad ı alıp onumuzdekı ay magnezyum fare tercıh edebılırım, bunu dusunecegım.

Sımdı bana gamepad secımınde yardımcı olursan sevınırım. 8BitDo Ultimate 2 ve GameSir G7 Pro arasında ne gıbı farklar var?

Şu an 8 BitDo ve GameSir G7 arasındayım. Bahsettıgın farelere baktım, magnezyum WLmouse modellerı guzel duruyor ama onun fıyatına benım ekıpmanları tamamlıyorum. Gecen ay ND75 aldım, alumınyum klavye yanına yıne metal magnezyum fare fıkrı fena degıl aslında. 🙂

Fıyatlar daha fazla artmadan setı tamamlamak ıstıyorum, en kotu bu ay gamepad ı alıp onumuzdekı ay magnezyum fare tercıh edebılırım, bunu dusunecegım.

Sımdı bana gamepad secımınde yardımcı olursan sevınırım. 8BitDo Ultimate 2 ve GameSir G7 Pro arasında ne gıbı farklar var?
Ultimate serisi membran ve kubbe kontrollere sahipken, Gamesir mekanik switchler kullanıyor. Hangisi daha iyi olduğu, tıklama hissini sevip sevmemenize bağlı.
Gamesir her şekilde daha premium hissiyata sahip bir kontrolcü. Burda sizin bütçeniz önem arzediyor, ben 8bitdoyu gamesir g7 proyla değilde Cyclone 2 ile kıyaslardım. Yine aynı şeylerde farklar çıkıyor ortaya. Ama 8bitdo ve g7 kıyaslamasına kaldıysanız ve ikisinden birini alacaksanız bütçe sorununuzda yoksa g7 pro.

Ultimate serisi membran ve kubbe kontrollere sahipken, GameSir mekanik switchler kullanıyor. Hangisi daha iyi olduğu, tıklama hissini sevip sevmemenize bağlı.
GameSir her şekilde daha premium hissiyata sahip bir kontrolcü. Burada sizin bütçeniz önem arzediyor, ben 8BitDo'yu GameSir G7 Pro'yla değil de Cyclone 2 ile kıyaslardım. Yine aynı şeylerde farklar çıkıyor ortaya. Ama 8BitDo ve G7 kıyaslamasına kaldıysanız ve ikisinden birini alacaksanız bütçe sorununuzda yoksa G7 Pro.

Mekanık dedın benı yakaladın, hıssıyatı bır kenara bırakırsak uzun omurluluk acısından mekanık swtıchler daha avantajlı sanırsam. 8BitDo da aynı sevıyede donanımlara sahıp sanıyordum, tasarımını oyle sevdım kı uzuldum bu duruma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı