5 bin TL'ye klavye önerisi

Bütçe
5000
keşke araştırsaydınız daha iyidir diyosunuz zaten iyi demiyorsunuz ki işlemcisi w75'ten daha iyi fun 60'ın malzeme kalitesi olarak da az çok aynılar
Tahmin yürüttüm evet araştırmadım. Garip. W75 o kadar para veriyoruz nasıl daha iyi değil? %60 istemezse onu alabilir o konuda iyidir.

Tahmin yürüttüm evet araştırmadım. Garip. W75 o kadar para veriyoruz nasıl daha iyi değil? %60 istemezse onu alabilir o konuda iyidir.
boyut konusunda eksileri var ancak daha fazla para vermeniz daha iyi olacağı anlamına gelmiyor dostum gidip araştırırsan fun 60'ın işlemcisinin daha iyi ve daha hassas olduğunu görebilirsin düşüncen çok yanlış bence,zaten normalde fun 60 w75ten daha pahalı olması gereken bir klavye o özelliği içeren klavyeler en az 7k civarı adamlar 2400'e getirmiş daha ne olsun

boyut konusunda eksileri var ancak daha fazla para vermeniz daha iyi olacağı anlamına gelmiyor dostum gidip araştırırsan fun 60'ın işlemcisinin daha iyi ve daha hassas olduğunu görebilirsin düşüncen çok yanlış bence
Doğrudur hocam tahmin yürüttüm zaten. Bakmadım fakat normal şartlarda daha iyi olması lazım.

Doğrudur hocam tahmin yürüttüm zaten. Bakmadım fakat normal şartlarda daha iyi olması lazım.
hocam wraith'i çok severek alışveriş yapar kullanırım ancak tek mantıksız bulduğum ürünleri w75 yeni manyetik klavyelere göre daha eski bir işlemci kullanmışlar ve gerçektede kullandım o kadar kaliteli değil bence 5k ya göre abartı bir fiyat olmuş normal şartlarda o yüzden daha iyi olamadı mesela 3k ya koysalardı yine az çok tamam derdik burada senin de suçun yok tabi sen iyi niyetle mantık yürüterek yardımcı olmaya çalıştın bende senı düzeltmek istedim son olarak daha pahalı olduğu için daha iyi düşüncesinden vazgeçmen daha iyi çünkü ne yazıkki öyle birşey yok isterseniz bunu telefonlardan vs. örnek verebilirim

hocam wraith'i çok severek alışveriş yapar kullanırım ancak tek mantıksız bulduğum ürünleri w75 yeni manyetik klavyelere göre daha eski bir işlemci kullanmışlar ve gerçektede kullandım o kadar kaliteli değil bence 5k ya göre abartı bir fiyat olmuş normal şartlarda o yüzden daha iyi olamadı mesela 3k ya koysalardı yine az çok tamam derdik burada senin de suçun yok tabi sen iyi niyetle mantık yürüterek yardımcı olmaya çalıştın bende senı düzeltmek istedim son olarak daha pahalı olduğu için daha iyi düşüncesinden vazgeçmen daha iyi çünkü ne yazıkki öyle birşey yok isterseniz bunu telefonlardan vs. örnek verebilirim
Ekleme yapayım arkadaşlar yanlış söylemişim dalgınlık ile fun 60 max modelinde kablosuzdada 8k hz veriyor sitesine göre

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı