Selamlar arkadaşlar, 5 bin TL'ye klavye + mouse önerisi yapar mısınız? İyi sosyaller şimdiden.
Selamlar arkadaşlar, 5 bin TL'ye klavye + mouse önerisi yapar mısınız? İyi Sosyaller şimdiden.
![]()
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
MCHOSE X75 %75 RGB Kablosuz Hotswap Siyah Mekanik Gaming Klavye (MC-X75-1A)
MCHOSE X75, %75 düzeni ve 82 tuşlu aerodinamik tasarımıyla kompakt bir verimlilik modelidir.www.gaming.gen.tr
Ekledim.RK M3 daha iyi olur mouse olarak.
Ekledim
El boyutun, fareyi tutus seklin ve klavye boyut tercihin nedir?
Dostum tutuş şeklim palm klavye boyutu ise %60 daha iyi olur el boyutu tahmini 15 16 cm.
%75 klavye uygun olur diyorsan X75 al geç. Mouse olarak da Royal Kludge M3 senin icin mukemmel olur.
İllaki %60 olsun diyorsan:
Ajazz AK680 Max HE Kablolu Manyetik Switch Klavye - 8000Hz - 0.125Ms (AK680 Max HE - Beyaz Desenli) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Ajazz AK680 Max HE Kablolu Manyetik Switch Klavye - 8000Hz - 0.125Ms (AK680 Max HE - Beyaz Desenli) : Amazon.com.tr: Bilgisayaramzn.eu
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.