Aynı hataları masaüstü bilgisayarımda alıyordum. Senin gibi Memtest86+ programından RAM'lerimi test ettim ve sorun gözükmüyordu fakat halen mavi ekran hatası alıyordum. Bendeki RAM'ler 2x2GB modülden oluşuyor, ben de rastgele RAM'lerden birini çıkartıp bilgisayarı çalıştırdım.(2GB tek RAM ile.) O günden sonra hiç mavi ekran hatası almadım. Bütün bu dediklerim Windows 7 işletim sistemini kullandığımda oluyordu.
Bir gün sosyaldeki büyüklerimin de ısrarlı tavsiyeleri üzerine Windows 8.1'i kurmaya karar verdim. Sonra yine rastgele 2GB'lık tek modülü yeniden taktım bakalım ne olacak diye.(2x2GB oldu eskisi gibi.) Windows 8.1 işletim sisteminde gayet rahat bir şekilde kullandım, 4GB olarak ve hiç mavi ekran hatası almadım.
Sonuç olarak: Windows 7 işletim sistemindeyken RAM yüzünden mavi ekran hatası alırken, Windows 8.1 işletim sisteminde herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Ek olarak: Eğer iki modülden oluşan RAM'lerin varsa teker teker denemeni öneririm. Eğer yoksa yeni RAM almadan önce bir yerden RAM bulup denemeni öneririm. Zira senin sorunun RAM'lerde olmayabilir.