5 Dakikada bir Bağlantı Kopma Sorunu

Sequester

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 5 dakikada bir internet bağlantım kesilip geliyor. Artık sıkıldım bu durumdan. Hiçbir oyunu oynayamaz oldum. Pingim 130 da aşağı inmiyor, paket kaybım arada yükseliyor. Ne yapabilirim bu durumla ilgili ? Bir de internet bağlantım yok iken modem arayüzüne bağlanabiliyorum (bu işinize yarar mı bilmem ama söyliyeyim yinede). Şimdiden yardım edicek ve edebilecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 5 dakikada bir internet bağlantım kesilip geliyor. Artık sıkıldım bu durumdan. Hiçbir oyunu oynayamaz oldum. Pingim 130 da aşağı inmiyor, paket kaybım arada yükseliyor. Ne yapabilirim bu durumla ilgili ? Bir de internet bağlantım yok iken modem arayüzüne bağlanabiliyorum (bu işinize yarar mı bilmem ama söyliyeyim yinede). Şimdiden yardım edicek ve edebilecek arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.
Cihazı mümkün olduğu kadar modeme yaklaştırın , sinyaliniz zayıf mı ?

İnternet gitse dahi wifi aktif olduğu için modem arayüzüne bağlanabilmen normal. Yedek bir splitter varsa değiştir. Bu arada modem kaç yıllık? Eğer uzun süre kullandıysan modemin işi bitmiş olabilir. Bir arkadaşından modem ödünç alarak modem sağlamlığını kontrol et. Aynı sorunları bende modem değiştirmek zorunda kaldığımda yaşamıştım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı