5 Fanlı Kasa Önerisi

5 fana hiç gerek yok. Sesten başka sana bir şey katmaz. Sıcaklık diyeceksin 3-4 derece için katlanılmaz bence. Ben Dark N10 kullanmadım kaliteli diyen diyebilir bizzat gördüğümde de internetten baktığımda da malzeme kalitesinin çok iyi olmadığı belli oluyor.
 
İnceledim. Hayatında maksimum 5 kasa kullanmış, o kasaların da bunun gibi kasalar olan birisi için iyi gelebilir. Yanlış anlamayın, hakaret etmek için yazmıyorum.

Hocam hayatında 5 kasa kullanmış değil, yaklaşık 9 senedir bu iş içindeyim. Lise yıllarımda bilgisayar tamiri yapan bir dükkan da çalıştım ve gördüğüm kasaların haddi hesabı yoktur. Dark markasının yaptığı kasaları her zaman önerir ve kullanırım, malzeme kalitesi ve performansı gayet iyidir üstelik uygun fiyatlıdır, arkadaşın bütçesine göre bir kasa öneriyorum. Kalite olgusu kişiden kişiye değişir o yüzden yorumunuza saygı duyarım.Malzeme kalitesini bu kadar fazla takmaya gerek yok kablolama sistemi, fan desteği, hava sirkülasyonu ve donanım desteği iyi olan bir kasa her türlü iyidir.Kullandığı sisteme iyi davranan iyi bakan bir kişiye yumurta kartonlarından da kasa yaparım ben.
 
kablolamama çok iyi olmasa da akşam görsel atabilirim:)
5 fana hiç gerek yok. Sesten başka sana bir şey katmaz. Sıcaklık diyeceksin 3-4 derece için katlanılmaz bence. Ben Dark N10 kullanmadım kaliteli diyen diyebilir bizzat gördüğümde de internetten baktığımda da malzeme kalitesinin çok iyi olmadığı belli oluyor.

Arkadaşa katılıyorum. İşlemci soğutucu vs al daha mantıklı:)

Yukarıda belirtmiştim 2 ön 1 arka mevcuttu ve bende 2 taktım ses olayı artıyor ister istemez:) Tabi benim ki tecrübesizlik ve ilk heves diyebilirim:)

Şuan ki aklım olsa bir iki tık daha kaliteli bir kasa ve sadece RGB şerit alıp modifikasyonu yapar bitiririm.

Başlangıç seviyesi bütçen hiç artmayacaksa, Ledli vs olsun diyorsan aşağıdaki markalara bak derim.
Power Boost
Dark
Elba

Biraz bütçem artar diyorsan cooler master ve corsair' in çok şık kasaları var. İleride de rahatlıkla kullanırsın.
 
Merhaba. PSU, HDD ve SSD’yi göstermeyecek ve ileride 5 fan takabileceğim kasa önerisine ihtiyacım var. Ekstra fan almadan 5 fanlı gelen bir model de olabilir. En fazla vermek istediğim para 250 TL. Mevcut sistemim aşağıdaki gibidir.


Gigabyte GA-H81M-DS2
i3 4130
Gigabyte RX 560 2GB
8GB RAM
FSP FP500W
Western Digital 1TB 7200 RPM
Kesinlikle DARK N10.
 
10 yıllık tecrübenin kasa'da bir öneminin olduğunu sanmıyorum. 10 yıl önceki kasaların önemiyle şimdikiler aynı değil o zamanlar sistemi bir arada tutsun da nasıl olduğu önemsiz şeklinde birbirinin kopyası kasalar vardı. Bugünlerde kasa çeşitliliği taleplere göre artmış durumdadır.
 
Dandik.

Kalitesiz.

Üsttekinden daha dandik bir şey bulamazsın sanıyordum.

ucuz etin yahnisi yavan olur. :)

Para verirsen iyisini alırsın demek istediğim yok 5 fan olsun led olsun vs derse kalite düşürmek zorunda kalır.

sade kasa olsun 1 2 fan olsun diyorsa orta seviye kasayı rahatlıkla o paraya alır.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı