5 GHz destekli modem almak

DJ Sir MC

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Ben 35Mbps Türk Telekom internetini kullanıyorum ama maksimum hızım 42Mbps TTNET'in yıllar önce vermiş olduğu 2.4GHz destekli bir modemini kullanıyorum. Şimdi ben bunun yerine 5GHz destekli bir modem alsam hızımda bir artış olur mu? 5GHz'in menzili kısa biliyorum. Zaten modem bilgisayarın üzerinde duruyor.
Son olarak bir de Wi-Fi 5 ve Wi-Fi 6 destekli olan modemler var benim hızımda bir artış yapar mı mesela Wi-Fi 6 olanlar.
Şimdilik ben bu modemi beğendim ama önce sizden gelecek yorumlara bakacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Ben 35Mbps Türk Telekom internetini kullanıyorum ama maksimum hızım 42Mbps TTNET'in yıllar önce vermiş olduğu 2.4GHz destekli bir modemini kullanıyorum. Şimdi ben bunun yerine 5GHz destekli bir modem alsam hızımda bir artış olur mu? 5GHz'in menzili kısa biliyorum. Zaten modem bilgisayarın üzerinde duruyor.
Son olarak bir de Wi-Fi 5 ve Wi-Fi 6 destekli olan modemler var benim hızımda bir artış yapar mı mesela Wi-Fi 6 olanlar.
Şimdilik ben bu modemi beğendim ama önce sizden gelecek yorumlara bakacağım.

Şuanki kablosuz hızınızı alabiliyorsanız 5 Ghz de alırsnız. Hızınızda artış olmaz.Daha stabil bir bağlantı olur. Wifi 6 da 50 mbit altındaki hızlarda çok farkettirmez. Desteklenen cihazlarınız varsa kullanabilirsiniz. Bu cihaza da bakabilirsiniz.

Belirttiğiniz modeme karar verdiyseniz buradan daha ucuza alabilirsniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı