Keenetic Hero DSL KN-2410
Bütçe belirtmemişsiniz, en sağlam modemlerden bir tanesini önerdim.
Hem donanımsal olarak hem de yazılımsal olarak çok güçlü bir cihaz, ADSL, VDSL, VDSL2, Fiber her türlü desteği mevcut, istediğin gibi kullanabilirsin.
Bütçe belirtirsen daha farklı modemler de önerebilirim.
O zaman dediğim modem veya Extra DSL'e de yönelebilirsiniz. Hero'yu alırsanız çok uzun süreler modem ihtiyacınız olmaz. Üst düzey bir modemdir.Ah unutmuşum onu kusura bakmayın bütçe 500'den başlıyor üstüne çıkabiliriz ama fazla apartmaya gerek yok
Telefonlarda ve PC oyun oynuyoruz çoğu zaman intetnet hızımda 12'ye 3 internet kullanıyorum ama modemi ileride değiştirmek istemiyorum ileride olursa başka yere taşınıp VDSL internete geçeceğim.
@TheMarksman hocam bir modem bula bildiniz mi?
Şimdi detaylı bir şekilde anlatmaya çalışacağım uyumsuz bir modem almak istemem.
Kendim airfiber kullanıyorum yukarıdaki antenden eve kablo geliyor oradan antene elektrik gitmesi için bir aparat var oradan da benim modeme geliyor.
Şu an kullandığım modem Bu
Antenden gelen kablo ucu.
Eki Görüntüle 1354268
Anten elektrik veren aparat.
Eki Görüntüle 1354291
Modeme giden ethetner ucu.
Eki Görüntüle 1354273
Modem girişi.
Eki Görüntüle 1354275
Buna uygun modem öneriniz var mı?
İstediğim özellikler.
1. ev biraz büyük çekim gücü iyi olmalı.
2. 2 GHz 5GHz olmalı.
3. Wi-Fi 6 olabilir ama o kadar gerek yok.
Sadece routera bu kadar para vermek mantıklı olmayabilir, önerilerimdeki cihazlar zaten her türlü modda çalışabiliyor. Tabii Wi-Fi 6 almak isterse neden olmasın.Elinizdeki airfiber kurulumu için kullanılan cihaz bir modem değil bir routerdır bu yüzden router almanızı öneririm.
Mercusys MR70X 1800 Mbps WiFi 6 Dual Band Router Fiyatları ve Özellikleri
Mercusys MR70X 1800 Mbps WiFi 6 Dual Band Router en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Keenetic Hero DSL üst düzey bir modemdir, çok uzun süreler kullanırsınız. WiFi cihazının konumuna göre sinyal dağıtımı bile yapabilen bir cihaz böyle düşünün.Kararımı verdim hem routerdır ve modem olarak kullanmak için Keenetic alacağım ama hangisini almalıyım karar veremedim
1. Keenetic Hero DSL KN-2410 AC1300 4x5dBi MU-MIMO 2xUSB Gigabit VDSL2/ADSL2+ Fiber Mesh WiFi Modem | En Ucuzu Akakçe
2. https://www.hepsiburada.com/keeneti...-fiber-mesh-wifi-modem-router-pm-HB00000MI5NK
3. Keenetic Omni DSL KN-2011-01TR N300 Vdsl2-Adsl2+ 4 Port Modem Fiyatları ve Özellikleri
Keenetic Hero DSL üst düzey bir modemdir, çok uzun süreler kullanırsınız. Wi-Fi cihazının konumuna göre sinyal dağıtımı bile yapabilen bir cihaz böyle düşünün.
Keenetic Extra DSL de iyidir, fakat Hero'ya göre daha ortalama özelliklere sahiptir yine memnun kalırsınız ama Hero ile olan aradaki fark için bence Hero alınabilir.
Keenetic Omni DSL de modemim olsun mode midir? Keenetic'in en düşük segment mode midir, donanımsal olarak üzebilir 5GHz desteği bile yok maalesef. Yazılımsal olarak yine üzmeyecektir fakat 500₺ için şu an gözüme fazla geldi.
Hayırlı olsun hocam. Herhangi bir sorunuz olursa buradayım. Keenetic cihazları uzun süredir kullanıyorum, tamamiyle çözmüş olmasam da.Hero karar verdim ama aile ile konuşmak lazım olmaz ise extra alırım.
Hero'yu alıyorum