5 GHz modem önerisi

• Konuyu başlatan BeTas
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 7.705
Hayırlı olsun hocam. Herhangi bir sorunuz olursa buradayım. Keenetic cihazları uzun süredir kullanıyorum, tamamiyle çözmüş olmasam da. 😅

Tamam hocam ben ben yine de ISS arayacağım modem onların ayarlaması en iyisi çünkü normal fiber filan kullanmıyorum.
@TheMarksman hocam modem daha almadım ama bir sorum var bu eski modemi evin bir köşesine koysam diğerini de diğer köşeye koysam olur mu yani 2 tane modem kullanacağım.

Son düzenleme:
Tamam hocam ben ben yine de ISS arayacağım modem onların ayarlaması en iyisi çünkü normal fiber filan kullanmıyorum.
@TheMarksman hocam modem daha almadım ama bir sorum var bu eski modemi evin bir köşesine koysam diğerini de diğer köşeye koysam olur mu yani 2 tane modem kullanacağım.
Keenetic Hero her türlü kullanılabilir, eski modeminiz de eğer router modunu destekliyorsa kullanabilirsiniz.

Keenetic Hero her türlü kullanılabilir, eski modeminiz de eğer router modunu destekliyorsa kullanabilirsiniz.

Arkadaşın dediğine göre modem zaten router modun da o yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum yine de sormak istedim ama
Modem bilgileri bu
TP-Link Wireless N Router WR840N
Model No. TL-WR840N

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı