Ethernet kablosu her zaman stabil değerler verir.
Hangi değerler de? Gecikme konusun da daha stabil evet, indirme ve yükleme hızların da durum nedir? Rekabetçi oyun pek oynamam ondan dolayı indirme yükleme hızların da ne gibi farklılıklar olur? Netflix gibi veya oyun vs indirme açısından daha önemli benim için.
Kullanılacak hıza bağlı, benim evde Wi-Fi 6 yok ona rağmen 5GHz bantta kayıpsız tam performans alıyorum indirme ve yükleme hızlarında (100Mbps), eğer 100Mbps ve altıysa Wi-Fi 6 olmasa bile 5GHz dahi yeterli.Hangi değerler de? Gecikme konusun da daha stabil evet, indirme ve yükleme hızların da durum nedir? Rekabetçi oyun pek oynamam ondan dolayı indirme yükleme hızların da ne gibi farklılıklar olur? Netflix gibi veya oyun vs indirme açısından daha önemli benim için.
Kullanılacak hıza bağlı, benim evde Wi-Fi 6 yok ona rağmen 5GHz bantta kayıpsız tam performans alıyorum indirme ve yükleme hızlarında (100Mbps), eğer 100Mbps ve altıysa Wi-Fi 6 olmasa bile 5GHz dahi yeterli.
Ne yazıkki bu konu hakkında bilgim yok.Anladım, peki 2.4GHz ve Wi-Fi 6 birlikte ne gibi bir performans verir?
Kesinlikle. Modemle aynı odadayken 5 GHz de Ethernet de aynı performansı verdi.Yakın konumda kullanılan 5 GHz ile Ethernet arasında hiçbir fark yok. Ne ping konusunda ne de download konusunda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.