5 gün A101'de çalıştıktan sonra işten ayrılmak

Para kazanmanın hiçbir tarafı kolay değil. Yeni bir iş ayarladınız mı hocam ayıptır sorması? İşten ayrılıyorsunuz anladık.:)
Hayır, buradan çıkınca çalışmayacağım.

Bunu hiç zannetmiyorum. Neyse, en azından birlikte çalıştığım insanlar gerçekten iyi insanlar.
Çalışma arkadaşlarınız iyiyse inanın bana en önemlisi bu. Ben ilk günümde full çalıştım. Gece tüm temizliği bana yaptırdılar. Evim uzaktı araba yoktu o tarafa, Yağmur deli gibi yağıyordu. Eve kadar ıslanarak söverek gittim. Sabah gelmeyeceğim dedim. Sabah oldu lanet ettim gittim. 2. Gün yine full. 3. gün yine öyle.. 4. Gün başka şubeye gönderdiler eleman eksik diye.. O şube sorumlusu insanlık adına çok geride kalmış biriydi. Kötü şeyler yaşadık. Ama her şey geçiyor. Yani 1 ay sonra ne olur bilinmez :)

2 ay yasal deneme süresi var iki tarafın da hatta sözleşmenizde de yazar büyük ihtimalle. İstifanızı verip ihbar süresini beklemeden çıkabilirsiniz. İki nüsha yapın biri onlarda biri sizde olsun.

Bu dediğiniz her zaman için mi geçerli? Deneme süresi gibi bir şey okudum. İlk 2 ay falan deneme süresi oluyor diyorlar. Bu sürede istediğin zaman çıkabiliyormuşuz. Haberiniz var mı?

İŞKUR ile girdiyseniz deneme süresi var ama direk alım da deneme süresi olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilmeniz gerekenlerin hepsi burada:

Siz de A101'de çalışıyordunuz sanırım hocam sizin çalışma şartlarınız nasıl?
Haftada 1 gün full çekmek müşterilere sıcak satış yapmak dışında bir sorun görmüyorum yorucu elbette 2 günde bir sevkiyat geliyor ayın başı nasıl geliyor geçiyor anlamıyoruz bile.

Bunu hiç zannetmiyorum. Neyse, en azından birlikte çalıştığım insanlar gerçekten iyi insanlar.

İlk 5 günde şaftının kayması normal koşullar yorucu ve bünye buna hiç alışkın değil. Eğer düzenli uykunu alırsan ve biraz hayatsızlığa alışırsan son 5 günün şu anki kadar zorlamayacaktır. Vücut adapte olmaya başlıyor. Ben askerde aylar boyunca günde 4-5 saatten fazla uyuduğumu hatırlamam şimdi iki gün böyle uyusam üçüncü gün iptal oluyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı