5 gün kullanılmayan bilgisayar yavaşladı

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
NVIDIA
5 gün bilgisayarımı kullanmadım açtığımda ağırdı, güncelleme vardı. Güncelleştirmeleri duraklattım, neden 5 gün kullanmadığım bilgisayarım ağırlaştı kirlenmiş olabilir mi? Sakladım da bilgisayarı.

Çok rahatsız ediyorsa format atın.
Şey yani şuan biraz düzeldi gibi bir sorum daha olacak, ben 10 dakika önce falan bir linke tıkladım McAfee "Tehlikeli bir şeyi önledik" diye bir uyarı verdi. Link üzerinden virüs bulaşmış olabilir mi?

5 Gün içerisinde yapması gereken planlı görevleri bir anda yapıyor şu an. Bekleyin, düzelir.
Haklısınız teşekkür ederim, üstteki mesajıma da yanıt verirseniz sevinirim :)

Şey yani şu an biraz düzeldi gibi bir sorum daha olacak, ben 10 dakika önce falan bir linke tıkladım McAfee "tehlikeli bir şeyi önledik" diye bir uyarı verdi. Link üzerinden virüs bulaşmış olabilir mi?

Haklısınız teşekkür ederim, üstteki mesajıma da yanıt verirseniz sevinirim :)

McAfee engellemiş ise sorun yok.

McAfee engellemiş ise sorun yok.
Şey yani bilgisayar biraz yavaşladı da ama arkada Minecraft açılıyordu ondan olabilir o, ama sürekli "Tehlikeli bir şeyi önledik" diyorduda en az 10 - 11 kez dedi siteden çıkmama rağmen dedi. Bu arada (gizli pencereden girdim.)
Engellendiyse bulaşmamıştır :dikkatli:
Bilmiyorum bir kaç kez "Tehlikeli bir şeyi önledik." dedi de.

Şey yani bilgisayar biraz yavaşladı da ama arkada Minecraft açılıyordu ondan olabilir O, ama sürekli "Tehlikeli bir şeyi önledik" diyorduda en az 10 - 11 kez dedi siteden çıkmama rağmen dedi. Bu arada (gizli pencereden girdim.)

Bilmiyorum birkaç kez "Tehlikeli bir şeyi önledik." dedi de.

Tam tarama yapın aklınız kalmasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı