5 Mbps internet ile 600 KB indirme yapabiliyorum

Benim 8 ama 200 zar zor alıyorum :/.
İndirme yapmadan önce, Windows arama kısmına "hizmetler" yazdıktan sonra açılan yerde "Windows Update"'i bulup sağ tıkayıp durdurursanız hız değerleriniz artar. Yapılan bu işlemde herhangi bir sorun yoktur sadece Windows Update'in arkaplanda interneti kullanmasını önlemeye ve güncellemeleri ertelemeye sebep olur. Ben kendim oyun oynayacağım zaman durduruyorum ve ping değerlerim normale dönüyor. Kendi kendine tekrar başlıyor bazen arada bir kontrol ediyorum o yüzden.
Hız değerlerinden kastım Steam'deki indirme değerleriniz.

İndirme yapmadan önce, Windows arama kısmına "hizmetler" yazdıktan sonra açılan yerde "Windows Update"'i bulup sağ tıkayıp durdurursanız hız değerleriniz artar. Yapılan bu işlemde herhangi bir sorun yoktur sadece Windows Update'in arkaplanda interneti kullanmasını önlemeye ve güncellemeleri ertelemeye sebep olur. Ben kendim oyun oynayacağım zaman durduruyorum ve ping değerlerim normale dönüyor. Kendi kendine tekrar başlıyor bazen arada bir kontrol ediyorum o yüzden.
Hız değerlerinden kastım Steam'deki indirme değerleriniz.
Zaten kapalı :(.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı