reALTT
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ortalama 3 MB/sn ile indirmen gerekiyor. İndirdiğin yerle ilgili bir sıkıntı olabilir.Benim 25 Mbps ama 800 KB alıyorum?
Ortalama 3 MB/sn ile indirmen gerekiyor. İndirdiğin yerle ilgili bir sıkıntı olabilir.Benim 25 Mbps ama 800 KB alıyorum?
İndirme yapmadan önce, Windows arama kısmına "hizmetler" yazdıktan sonra açılan yerde "Windows Update"'i bulup sağ tıkayıp durdurursanız hız değerleriniz artar. Yapılan bu işlemde herhangi bir sorun yoktur sadece Windows Update'in arkaplanda interneti kullanmasını önlemeye ve güncellemeleri ertelemeye sebep olur. Ben kendim oyun oynayacağım zaman durduruyorum ve ping değerlerim normale dönüyor. Kendi kendine tekrar başlıyor bazen arada bir kontrol ediyorum o yüzden.Benim 8 ama 200 zar zor alıyorum :/.
50 Mbps o zaman 6.25 KBps'ye denk geliyor, değil mi? Dakikada kac GB downloadaa eşit olmuş oluyor, bilginiz var mı?Olması gereken bu. 5 Mbps = 0.625 KBps. Mbps değerini 8 ile bölüyorsunuz.
Ben 100Mpbs ile 10-12 MB/s değerlerine ulaşıyorum. Ortalama 2 dakikada 1 GB yüklüyor.50 Mbps o zaman 6.25 KBps'ye denk geliyor, değil mi? Dakikada kac GB downloadaa eşit olmuş oluyor, bilginiz var mı?
Pardon, şimdi fark ettim. Hata yapmışım, 0.625 KBps değil de MBps olacak. 50 Mbps de saniyede 6.25 MB indirme sunar.50 Mbps o zaman 6.25 KBps'ye denk geliyor, değil mi? Dakikada kac GB downloadaa eşit olmuş oluyor, bilginiz var mı?
Zaten kapalıİndirme yapmadan önce, Windows arama kısmına "hizmetler" yazdıktan sonra açılan yerde "Windows Update"'i bulup sağ tıkayıp durdurursanız hız değerleriniz artar. Yapılan bu işlemde herhangi bir sorun yoktur sadece Windows Update'in arkaplanda interneti kullanmasını önlemeye ve güncellemeleri ertelemeye sebep olur. Ben kendim oyun oynayacağım zaman durduruyorum ve ping değerlerim normale dönüyor. Kendi kendine tekrar başlıyor bazen arada bir kontrol ediyorum o yüzden.
Hız değerlerinden kastım Steam'deki indirme değerleriniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.