5 Mbps Upload OBS ayarları

@Patrixcs öncelikle yeni profil fotonuz hayırlı olsun. :D :D şurda konu açmıştım sorunumla ilgili. Evimde altyapı yok diye. Bakabilirsiniz: Sadece yan binalarda fiber bağlantı var - Technopat Sosyal geçtiğimiz perşembe günü ümit önal'a mail attım sorunu anlatıp. Cuma günü de aradılar da TT'den. Talebinizi iskenderun müdürlüğüne bildirdik bize 25 Ekim'de keşif aracı göndereceklerini söylediler dedi. Bende az önce başka konu başlığında sizin fiber keşfi vs bahsettiğinizi duydum. Ama 25 Ekim pazar gününe denk geliyor. Sizce kandırılmış olabilir miyim? Yoksa gelirler mi keşif için? İnternette baktığımda keşifle alakalı hiçbir şey göremedim de.

Biz dilekçeyi verdiğimiz günün yarını direkt olarak geldiler. Keşif yaptılar akşamda projeyi çizdiler. Şimdi ise altyapı masrafını hesaplıyolarmış. Yan komşudan aldığım bilgiye göre. O gün tarihini bekle kimse gelmezse şikayet et.
 
CS:GO veya herhangi bir rekabetçi veya en ufak Loss'un etkileyeceği bir oyun ise 3000 veya 2550 öneririm görüntü kötü olacaktır ama yayın yapıp akıcı oyunun da oynarsın.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı