5 ms monitör alınır mı?

Bütçe
2300
Daha fazla  
240 Hz 5 ms VA panel ve 144 Hz 1 ms IPS monitörün hangisi daha iyi ve CS:GO gibi oyunda hangisi kullanılmalı?

2. attığın ürün kaldırılmış galiba. Girince hata veriyor.

244 hz 4 ms olanı al bence. İlk attığın her türlü daha avantajlı. Biri 244 hz olmasına karşılık birde 27 inç. Diğeri 23.5 inç 144 hz.

Ms olayı her ne kadar önemli olsa da iki ms değerine sahip monitörüde kullandım ve aralarında çok fark olmadığını söyleyebilirim.

Artı -1 Eksi
Monitörler ne? İş sadece ms ile bitmiyor. Input lagi de bilmek lazım.
240 hz 22 ms ve altı input lagi var 144 hz in 4 ms ve altı.
244 hz değil
rekabetçi oyunlarda küçük ekran daha avantajlı ve piksel yoğunluğu daha fazla.

Milisaniye deninen olay saniyenin 1000' de 1'i. Şu an attığın 240 Hz' yi kullanıyorum ama zamanında VX2458-C-MHD' de kullandım o da 1 MS 144 Hz idi. Bana soracak olursan 240 Hz' yi düşünmeden alabilirsin ( ikisini de kullanmış biri olarak tecrübelerim ile söylüyorum ).

5 ms monitör kullanıyorum ancak daha önce hiç 1 ms monitör kullanmadım. Herhangi bir çamurlaşma falan göremiyorum. Çok çok küçük bir gölgelenme oluyor gibi o kadar.

Zaten 1ms monitör şu an hayatta yok , şirketler satmak için 1ms diye satışa sunuyor yani işi parada bitiriyorlar.

1MS 5MS farkını neredeyse anlaşılmaz.

CS:GO gibi oyunlarda profesyonel değilsen 1 ms ve 4ms farkı seni çok etkilemez. 240Hz monitör daha iyi olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…