5 oyun mu yoksa pahalı 1 oyun mu?

Gerçekten o kadar ezik bir insansın ki. Hayatında bir sayfa bile karıştırmadığın her tarafından belli. Sana mı kaldı bu konu hakkında konuşmak? İnsanlara alttan vurabilmek için yer mi arıyorsun? Kusura bakma seni bu kadar kudurttuğumu fark etmemiştim. Sana cevap vermek bile parmaklarıma haksızlık. Konuştuğumuz konuyla zerre ilgisi bile yok, gerçekten internetteki insanları bu kadar önemsiyorsan ya bomboş bir hayatın var ya da bomboş bir adamsın, ki muhtemelen ikisi birden de. Zaten biraz okumuşluğun olsaydı anlardın ne dediğimi de, iki satır okuyup onda da sıkılıp geçmişin. Bir de okuyun diye tavsiye veriyorsun. Kitap okuduğunu falan düşünüyorum da 😂😂. Hep böyle ezik kal.

RDR2 al hem hikayesi güzel hemde online da arkadasınla falan takılırsın.

Hocam merhaba bende RE7 var bu sene oyunlara YKS için ara verdim RE7 oynamadım ama kütüphanemde inşallah yazın oynayacağım sizce 2-3 paketi 365 TL alınır mı? Değmez diyen çok vardı ya da village veya 4 mü tercih edilmeli.
Hocam 365 liraya sırf RE2 bile fena değil ikisi birlikteyse bence gayet iyi fiyat. Ama Village ve özellikle 4 de bence çok iyi oyunlar. Tamamen kişisel tercih meselesi bahsettiğiniz oyunların her biri gayet iyi, sadece 3 kısa ama onu da bundle olarak alıyorsunuz zaten.

20saat vereceğin oyuna neden binlerce para veresinki git itemsatış siteden 25liradan istediğin oyunu steam hesabı olarak kalıcı olarak kiralayıp oyna.

sonuçta bağımlı hale geliyorsun önce bin lira 1oyun alırsın o bitince yeni oyun almak istersin bu uzarda uzar 1haftada 3-4bin liranı yer oysa 200 liradan bile 10-15tane istediğin oyunu oynayabiliyorsun

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı