5 saat aralıksız CS:GO oynamak zararlı mı?

Bayağıdan kastınız nedir ? Anormal bir sıcaklık yoksa veya performansa bir etki etmiyorsa istediğiniz kadar istediğiniz oyunu oynayabilirsiniz.

Hocam niye olsun ki. Zaten parçalarınız elinde sonunda yıpranacak. Ama bu bir günde olacak bir şey değil. Mining yapsanız bile parçalarınızın ömrü yıllarca size yetecektir. He tabii 5 saat aralıksız CS:GO oynamak sağlığına zararlı olabilir.

Sistem çok fazla ısınır ise kendini kapatır zaten. Ama gözlerine de yazık arada 15dk lik molalar verebilirsin.

Isınması kartın yılını düşürebilir evet fakat %100 yük altında 90 derecelerde çalışırsa düşürür. Mesela Sadece LoL oynayan adamla RDR 2 oynayan adamın PC'sinin ömrünün arasında çok ufak farklar olur. İstediğiniz oyunu istediğiniz süre boyunca oynayabilirsiniz. Tadını çıkarın bilgisayarınızın bu kadar kasmayın. 5 saat aralıksız CS:GO oynamanızın en büyük zararı sağlığınıza olabilir.

Günde 11-12 saat laptop kullanıyorum artık her yerim terliyor fan getiriyorum yanıma su şişemide masaya koyuyorum oh mis. LGS'den sonra Full böyle yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…