5 saat aralıksız CS:GO oynamak zararlı mı?

Bak şöyle diyorum 6 yıldır her gün 15 saat CS:GO oynuyorum hiçbir şey olduğu yok mola verdiysem bu 15 saatin içinde Allah belamı versin. Bu arada 6 yıl önce yani CS:GO'ya başlayıp 15 saat oynamadan önce sınav notlarım 40-50 idi şimdi ise 80-90 çok yararı dokundu. Valve'ye teşekkürlerimi sunuyorum derslerde bana çok yardımcı oldu hakkı ödenmez!(sağlığımda %10 bir ilerleme oldu daha sağlıklıyım şu an)

6 ay önce bilgisayar topladım. Kıyamıyordum parçaları eskileşir, bir sıkıntı çıkar diye. Fazla ısındıracak oyunlar oynamıyordum. Bu seferlik 5 saat CS:GO oynadım aralıksız. Oyundayken bayağı ısınıyor ve bir arıza veya zarar görecek diye tereddüt ediyorum. Kötü bir şey olur mu?

Bilgisayar özellikleri:
RTX 2060 EVO 6 GB
ASUS H510M GAMING.
16 GB RAM
AMD Ryzen 5.
10 saat dahi oynarsınız 10-15 DK gibi boşa alıp bekletip.

6 ay önce bilgisayar topladım. Kıyamıyordum parçaları eskileşir, bir sıkıntı çıkar diye. Fazla ısındıracak oyunlar oynamıyordum. Bu seferlik 5 saat CS:GO oynadım aralıksız. Oyundayken bayağı ısınıyor ve bir arıza veya zarar görecek diye tereddüt ediyorum. Kötü bir şey olur mu?

Bilgisayar özellikleri:
RTX 2060 EVO 6 GB
ASUS H510M GAMING.
16 GB RAM
AMD Ryzen 5.
8GB RAM 940MX sistem ile 15 saat aralıksız oyun oynadım LGS'den sonra. Bir şey olmaz :)

Bilgisayar özellikleri:
RTX 2060 EVO 6 GB
ASUS H510M GAMING.
16 GB RAM
AMD Ryzen 5.
Hocam 5 saat aralıksız oynamak size zararlı boşverin bilgisayarı ara verin bence.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı