5 saat aralıksız CS:GO oynamak zararlı mı?

Yeni ayakkabı almak gibi olacak senin olay hocam. Hani önce dikkatli giyersin, çekecek kullanırsın, tozlanınca hemen silersin de bir süre sonra gerekirse topuğuna basarsın ya; bilgisayar da aynısı olacak hiç merak etme.

Geçen yaz günde 5 saat uyuyarak tüm gün CS oynuyorduk agalarla. Hiçbir şey olduğu yok.

Bak şöyle diyorum 6 yıldır her gün 15 saat CS:GO oynuyorum hiçbir şey olduğu yok mola verdiysem bu 15 saatin içinde Allah belamı versin. Bu arada 6 yıl önce yani CS:GO'ya başlayıp 15 saat oynamadan önce sınav notlarım 40-50 idi şimdi ise 80-90 çok yararı dokundu. Valve'ye teşekkürlerimi sunuyorum derslerde bana çok yardımcı oldu hakkı ödenmez!(sağlığımda %10 bir ilerleme oldu daha sağlıklıyım şu an)

10 saat dahi oynarsınız 10-15 DK gibi boşa alıp bekletip.

8GB RAM 940MX sistem ile 15 saat aralıksız oyun oynadım LGS'den sonra. Bir şey olmaz

Hocam 5 saat aralıksız oynamak size zararlı boşverin bilgisayarı ara verin bence.

Bilgisayar çalışmak için vardır gönül rahatlıyla kullanabilirsiniz laptop değil bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…