5 saatliğine uyku nasıl giderilir?

• Konuyu başlatan ddr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.122

Hangisi Daha Çok Uyku Kaçırır

• Komik şeyler izlemek

• Komik Sayılabilecek Dizi İzlemek

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Komiklik algısı herkeste farklıdır. Sadece gündemde ne varsa onun üzerine tespit yapması onu komik yapmaz. Eskiden gerçekten güldüren biriydi. İnsanlar onu Cem Yılmaz ve Tolga Çevik'le kıyaslıyor. Komik dedimden kastım gerçekten güldüren, kahkaha attıran içerikti.

Komiklik algısı herkeste farklıdır. Sadece gündemde ne varsa onun üzerine tespit yapması onu komik yapmaz. Eskiden gerçekten güldüren biriydi. İnsanlar onu cem yılmaz ve Tolga çevik'le kıyaslıyor. Komik dedimden kastım gerçekten güldüren, kahkaha attıran içerikti.

Konu nerelere geldi.

Komiklik algısı herkeste farklıdır. Sadece gündemde ne varsa onun üzerine tespit yapması onu komik yapmaz. Eskiden gerçekten güldüren biriydi. İnsanlar onu Cem Yılmaz ve Tolga Çevik'le kıyaslıyor. Komik dedimden kastım gerçekten güldüren, kahkaha attıran içerikti.
Sonuna kadar haklı. Sadece eski vineları güldürüyordu şimdi saçma sapan işler yapıyor.

E-Spor maçları izle bence agam. Ya da Instagram keşfette gezin çok hızlı zaman geçiyor. CS:GO oynuyorsan rekabetçi gir zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı