Gece uykusuzluk nasıl giderilir?

forcios1

Decapat
Daha fazla  
Merhaba ben gece 1 gibi maç gidip 3 gibi geldim o gün hiç uyumadım sadece 2 saatlik bir uyku ile sınav girdim. Sonra eve geldim 6 saat boyunca iftara kadar uyudum. bugün uykum geliyor ile gelmiyor arasın da sizce bu gece uyumasam uyku ne kadar etki eder?

Son düzenleme:
Merhaba ben gece 1 gibi maç gidip 3 gibi geldim o gün hiç uyumadım sadece 2 saatlik bir uyku ile sınav girdim. Sonra eve geldim 6 saat boyunca iftara kadar uyudum. Bugün uykum geliyor ile gelmiyor arasın da sizce bu gece uyumasam uyku ne kadar etki eder?

Hocam gerçekten, eskiden derlerdi inanmazdım. Ama gece uykusu kadar önemli bir şey yok. Elinden geldiğince düzende tutmaya çalış, sabah 6 7'ye kadar uyuyamazsan, hiç uyuma akşama kadar. Tabii kendini tutabilirsen, anca bu şekilde uykunu düzeltebilirsin.

Hocam gerçekten, eskiden derlerdi inanmazdım. Ama gece uykusu kadar önemli bir şey yok. Elinden geldiğince düzende tutmaya çalış, sabah 6 7'ye kadar uyuyamazsan, hiç uyuma akşama kadar. Tabii kendini tutabilirsen, anca bu şekilde uykunu düzeltebilirsin.

Hocam 9:30 olan dersim için 8 gibi dershane gidiyorum ders miş etüt falan derken 5:40 falan çıkıyorum dayanırım diye düşünüyorum mecburi uyanık kalacağız bu saatden sonrs uyursam uyandığım da uyku nedeniyle kendim de olamam.

Bu kadar yoğun bir programa vücut nasıl dayansın günde en az 7-8 Saat uyumalısınız.

Hocam 9:30 olan dersim için 8 gibi dershane gidiyorum ders miş etüt falan derken 5:40 falan çıkıyorum dayanırım diye düşünüyorum mecburi uyanık kalacağız bu saatden sonrs uyursam uyandığım da uyku nedeniyle kendim de olamam.

Aynen öyle hocam, zaten dışarıda olacağın için uykusuzluğu unutursun bile.

Ben şuanda hastayım en çok dinlenmem gereken zamanda yatağa girmek bana daha büyük acı veriyor. Hasta olunca sabaha kadar uyuyamam genelde. 1 gibi yatağa girdim yada 12 gibi 2.30 a kadar yuvarlandım durdum biraz kestirmişim sonra 4.30 da lavaboya kalktım şimdide yatağa girmek daha sıkıntı olduğu için bilgisayarımı açıp geziniyorum.

Hocam bu program hafifletilmiş hali ben sabah 8:30 çıkıp akşam 8 de eve dönüyorum normal de ramazan diyerekten erkenden bırakıyoruz YKS çalışıyoruz söz de bu program yüzünden uyku problemi yaşıyorum hatta netlerim dahi yükselmiyor bu uyku sebebiyle

Technopat Haberler

Geri
Yukarı