5 sene sonra gelen internet kutusu

Fiber altyapı getiriliyor. Size TürkNet'i anlatayım: Başvuru sürecinde çok alakasızlardır. Öyle kolay kolay geçemezsin. Kolay kolay da çıkamazsın forumda çıkamayanlar olmuştu. Çıkıp üstüne hala fatura kestikleri üyelerimiz de olmuştu. Ama şanslıysan güzel bir hizmet sunarlar sana. Ben TürkNet'i yine de pek tavsiye etmiyorum. Pingim Stabil olsun Download'da iyi olsun dersen Comnet var. Şu an ben kullanıyorum. Geneli itibariyle iyi bir firma. Birkaç olumsuz özelliklerini görsem de şimdilik ses çıkarmıyorum. Devam ederse çıkaracağım sesimi. TürkNet kullanmanı pek tavsiye etmem. TT altyapısında TT kullanmak mantıklı bir hareket olur. Ancak TT fiyatları yüksek bir firmadır. Aynı zamanda POP noktalarına yönlendirme durumu da tamamen şans işidir. Sayın @Patrixcs POP noktaları konusunda çok problem yaşamıştır. Genellikle ping düşüktür ama sağı solu belli olmaz. Birden ms'ler artmış şekilde bulabilirsiniz kendinizi. Ya TT geçin ya da Comnet. Eğer ki az daha para vereyim iyi olsun dersen TT tercih et ama dediğim gibi değişkenlik gösterebilir bulunduğun bölgeyle. Comnet daha iyidir ping olarak. Sadece Steam'e giden ping paketleri biraz gecikmeli gidiyor. Steam platformunda oyun oynuyorsan yine aynı şekilde TT tercih et. TürkNet'e pek bulaşmanızı tavsiye etmem. Ben bulaştım pişman oldum. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum. Bu arada bende FTTH yani bende fiber altyapıdayım. Dediklerimi göz önünde bulundurunuz aksi takdirde üzülen siz olmayın.
Merhaba, ben netspeed'e gecmeyi düsünüyorum. 10 metre uzaklıkta port olduğu bilgisi çıkıyor sizce geçmeli miyim? evimde 10mbps internet üzeri görmedim ve netspeed 97mbps hız verebileceğini söylüyor. Çıkan testte.

Fiber altyapı getiriliyor. Size TurkNet'i anlatayım: Başvuru sürecinde çok alakasızlardır. Öyle kolay kolay geçemezsin. Kolay kolay da çıkamazsın forumda çıkamayanlar olmuştu. Çıkıp üstüne hala fatura kestikleri üyelerimiz de olmuştu. Ama şanslıysan güzel bir hizmet sunarlar sana. Ben TurkNet'i yine de pek tavsiye etmiyorum. Pingim stabil olsun Download'da iyi olsun dersen comnet var. Şu an ben kullanıyorum. Geneli itibarıyla iyi bir firma. Birkaç olumsuz özelliklerini görsem de şimdilik ses çıkarmıyorum. Devam ederse çıkaracağım sesimi. TurkNet kullanmanı pek tavsiye etmem. TT altyapısında TT kullanmak mantıklı bir hareket olur. Ancak TT fiyatları yüksek bir firmadır. Aynı zamanda pop noktalarına yönlendirme durumu da tamamen şans işidir. Sayın @Patrixcs pop noktaları konusunda çok problem yaşamıştır. Genellikle ping düşüktür ama sağı solu belli olmaz. Birden Ms'ler artmış şekilde bulabilirsiniz kendinizi. Ya TT geçin ya da comnet. Eğer ki az daha para vereyim iyi olsun dersen TT tercih et ama dediğim gibi değişkenlik gösterebilir bulunduğun bölgeyle. Comnet daha iyidir ping olarak. Sadece Steam'e giden ping paketleri biraz gecikmeli gidiyor. Steam platformunda oyun oynuyorsan yine aynı şekilde TT tercih et. TurkNet'e pek bulaşmanızı tavsiye etmem. Ben bulaştım pişman oldum. Dediğim gibi tavsiye etmiyorum. Bu arada bende FTTH yani bende fiber altyapıdayım. Dediklerimi göz önünde bulundurunuz aksi takdirde üzülen siz olmayın.

Gerçekten çok teşekkür ederim sağ olun dikkate alacağım TurkNet'ten adresimi sorgulayınca bölgenizdeki TurkNet altyapı çalışmaları bitene kadar sizi bu pakete geçirelim diyor şu şekilde.
Teknik olarak çekemezler, o kutudan evinize kadar fiber kablo çekiyorlar. Fiber kablonun ucuna dönüştürücü takıp ethernet çıkış alıyorlar, onu da verdikleri routera bağlayıp gidiyorlar.
Yalnız kimin altyapısıymış öğrenin. Herkesin altyapısını herkes kullanamıyor.
Çok sağolun dikkatlice izleyeyim o zaman ben yapılan işlemleri

Dosya Ekleri

• Screenshot_2020-12-21-21-47-03-197_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2020-12-21-21-47-03-197_com.android.chrome.jpg
    89,6 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba, ben netspeed'e gecmeyi düsünüyorum. 10 metre uzaklıkta port olduğu bilgisi çıkıyor sizce geçmeli miyim? evimde 10mbps internet üzeri görmedim ve netspeed 97mbps hız verebileceğini söylüyor. Çıkan testte.
NetSpeed size 97 Mbps veremez diye biliyorum. En yüksek paketleri 75 Mbps değil mi zaten?

@erenalisen altyapına TurkNet'in kendi fiberi gelecek. O altyapı sorgulama seninse. Direkt geçiş yap ilk 6 ay 1000 Mbps simetrik bir şekilde 1000/1000 verilcek. Sonra ise 85 TL'likten yap az ödersin. 100/50 alacaksın. 7/24 MH olduğunu söylüyor her an sanırsam ulaşabilirsin. @TeknoFix29 gigafiberde MH nasıl? @erengore direkt adresinde onun TurkNet fiberi var. Telekom fiberinden daha iyi. TT altyapısı olmadığı için geç bağlantılma olayı yaşamaz diye düşünüyorum.

@erenalisen altyapına TurkNet'in kendi fiberi gelecek. O altyapı sorgulama seninse. Direkt geçiş yap ilk 6 ay 1000 Mbps simetrik bir şekilde 1000/1000 verilcek. Sonra ise 85 TL'likten yap az ödersin. 100/50 alacaksın. 7/24 MH olduğunu söylüyor her an sanırsam ulaşabilirsin. @TeknoFix29 gigafiberde MH nasıl? @erengore direkt adresinde onun TurkNet fiberi var. Telekom fiberinden daha iyi. TT altyapısı olmadığı için geç bağlantılma olayı yaşamaz diye düşünüyorum.

Haklı olabilirsiniz hocam. Ama artık pek TürkNet'e de güvenemiyorum. Bize pek iyi davranmadılar. O yüzden başkasına da kötü davranabilirler.

O sorgulama bana ait vallahi şaşırdım doğrusu binamız 5 senelik benim bildiğim yeni binalar da yapılış aşamasında getirirler bizde yapmamışlardi 5 senedir 8Mbps ile sürünüyorduk şimdi iki farklı firmanın fiberi gelecek yani bana bundan 1 sene önce binanıza 2 firmanın fiberi gelecek deselerdi benimle kafa bulamayın derdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı