5. sınıf kardeşime nasıl Linux öğretirim?

Sigmund Freud

Hectopat
Makaleler
29
Daha fazla  
USB belleğe tak çalıştır sistem kurdum. Pardus'u uygun gördüm. BTK Akademi'de anlattığı için sıfırdan PC kullanımını.
Onun dışında nasıl ve neler öğretebilirim yaşına uygun olarak? PC kullanımına meraklı.

USB belleğe tak çalıştır sistem kurdum. Pardus'u uygun gördüm. BTK Akademi'de anlattığı için sıfırdan PC kullanımını.
Onun dışında nasıl ve neler öğretebilirim yaşına uygun olarak? PC kullanımına meraklı.

Öğretmek diye bir şey yok bırakacaksın kullanacak, bir şeyi yapamayınca araştıracak/sana soracak ve öğrenecek. Bu işler matematik gibi konu anlatımıyla olmaz, kullanarak öğrenir en iyi.

Daha 5. sınıf bu tür bilgileri aklına sığdırabilir mi bilmem.

Meraklıysa yapar zaten. Babam bana 3 yaşımdayken tablet, bilgisayar falan vermiş. Şuan da iyiki vermiş diye dua ediyorum. 14 yaşındayım, 9 yaşımdan beri Linux kullanıyorum. 9 yaşıma kadar da Windows kullandım. 9 yaşında Linux ile tanıştım. İyiki de tanışmışım. Aslında keşke önceden Linux kullansaymışım diyorum. Python dilini falan öğrendim. Kısaca biraz istek gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı