5 Trilyon dolar ile ne yapardınız?

Çözüm
Yazılanlara bakıyorum da... Paranın büyüklüğünü anlamamış gibi duruyor çoğu kişi.
Türkiye'den giderdim. Zaten imkanım olsa yapacağım ilk şey budur. Ailemi alıp buralardan giderdim, malum geleceği pek parlak değil. Hali hazırda " Özgür olmayan ülkeler " kategorisine geriledik.

Ne kadarına param yetiyorsa o kadar apartman yaptırıp hepsini kiraya verirdim. Oradan gelen parayla da hayatımı sürdürürdüm.

Yabancı bir ülkeye giderdim.
Lüks bir ev alırdım.
Sonra daireler satın alıp kiraya verirdim.
Araba satın alırdım.
Vakıf yaptırırdım. Bağış yapardım.
Özel okul yaptırırdım.
Geriye kalan parayı bankaya yatırırdım.

Herhalde ülkeyi terk eder, farklı bir yerde yaşamaya başlardım. Gittiğim yerde üniversiteye devam ederdim. Bunları yaparken de büyük şirketlerden bol bol hisse alırdım. Hazıra dağ dayanmaz derler. Yapabilirsem fabrika açar şirket kurardım. Ee tabi, bir de arsa alıp üstüne kırmızı tuğladan amerikan tarzı bir müstakil ev dikmezsem de olmaz. (=

İş başvurusu mu? Yatırım yapabilirsiniz de iş başvurusu neden Türkiye'nin 6-7 senelik bütçesi belki daha fazlası elinizde.
Hocam işe gitmekteki amacım para kazanmak değil, hayallerimi gerçekleştirmek Oyun oynamaya başladığımdan beri hep kendi oyunumu, kendi evrenimi yaratmak istedim.

Hisse almak mı? O parayla çoğu büyük şirketi satın alabilirsiniz. Apple, Google dahil.

Rüyadan uyanırdım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peşime düşen bankacılardan kurtulmak için ada satın alır oraya yerleşirdim. Malum o kadar para olunca peşini bırakmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…